Co je nového - Prosinec 2013

28. 12. 2013


Nebudu se tady dneska moc vykecávat, Vánoce jsou za námi a tudíž už považuji letošní nákupy za ukončené, i když už mám zadanou objednávku na Beletrii, abych dotáhla zbytky ze seznamů pro Ježíška. Ta ale dorazí nejspíš až po Novém roce, takže s tou se teď nebudu zabývat. Jediné, co mě štve je fakt, že ve všech knihkupectvích je vyprodaná Zlodějka knih, kterou jsem měla na seznamu, ale nedostala jsem jí. Chtěla jsem si jí hned doobjednat, ale všude mi tvrdí, že je vyprodaná a čeká se na dotisk. Hádám, že jí budu muset sehnat zase až později. Jako by toho odkládání nebylo už tak dost. No, nevadí. I tak mám za prosinec přírůsků dost, takže se můžete kochat:


A opět nějaké to moje povídání, tentokrát překvapivě stručné:


Co pěkného jste dostali vy? Taky toho máte tolik? A těšte se, za  pár dní snad natočím novou bookshelf tour!

4 komentářů:

Šárka S. řekl(a)...

Většinu knih neznám, ale spousta z nich vypadá zajímavě. Hledání Aljašky jsem dostala k Vánocům, už to mám přečtené a moc se mi to líbilo. Nejsem z toho přímo paf, ale jinak to bylo opravdu dobré.
Jsem zvědavá na toho Sherlocka, protože to vypadá opravdu zajímavě, takže doufám, že recenzi zveřejníš někdy brzy (samozřejmě až ji dočteš.)
Zlodějku knih jsem objevila na dumknihy.cz (http://www.dumknihy.cz/zlodejka-knih?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=pla&gclid=CJfCo_q30rsCFcud3godNz4Anw), tak snad ti to pomůže ;)

Jinak tady (http://turningoverpages.blogspot.cz/2013/12/prirustky-do-knihovny-za-mesic-prosinec.html) se můžeš pokochat mými přírůstky. Nechce se mi to tu vypisovat, protože je toho opravdu hodně.

Rodaw z Knihánkova řekl(a)...

Na tohle video jsem se koukala už včera v posteli a jako vždy - SUPER! :-)

Myanmar řekl(a)...

Ježišmarjá to je zase kopice :D

Hledání Aljašky je super knížka, i když souhlasím s tím, že na Hvězdy přeci jen nemá :)
Malé ženy si někdy chci přečíst, ale ještě jsem se k nim nedokopala. Ale někdy v daleké budoucnosti to napravím :)
Spodka jsem zrovna nedávno dočetla a fakt se mi to líbilo. Ke knihám s psychologickou tématikou bývám obzvlášť kritická - štvou mě všechny nesrovnalosti a když je tam něco jinak, než to má být, koušu. Ale tahle obstála. Schizofrenie je tam fakt schizofrenie a ne rozdvojení osobnosti, takže sláva! :D
Ten Sherlock vizuelně vypadá děsně dobře a úplně ho vidím na poličce vedle Nekromanta a Zlodějky :D
Muž se psem je fajn, i když Saturnin je Saturnin :)
To Kdo chytá v žitě ti děsně závidím, je to skvělý, taky si to chci sehnat.

(Zbytek neznám, takže se nevyjadřuji :D)

A jé, ty jsi z Tábora? To není až tak daleko od nás, jezdím přes vás na vysokou :)

Ohana řekl(a)...

Tiw: tvůj článek jsem viděla a taky toho nemáš zrovna málo :) Zlodějku už nemají ani na dumknihy.cz, mají tam dodání do dvou týdnů a do té doby vyjde dotisk, takže si počkám, až ji naskladní na beletrii, tam výjde levněji, ale děkuju za snahu :) vážně už bych jí chtěla mít v rukou...

Rodaw: děkuju :)

Myanmar: jenomže tentokrát za to nemůžu, takže se ani necítím tak provinile :) Jsem ráda, že se ti Spodek líbil, už se na něj neskutečně těším a asi bych nesnesla, kdyby mě zklamal. A skutečně teď bydlím v Táboře, odkud jsi ty? (jestli se teda můžu takhle veřejně zeptat)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)