The Middle

4. 12. 2014

Popis z CSFD: Patricia Heatonová hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.
Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sherová) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka.

Tahle rodinka je zcela normální a přitom naprosto šílená. Manželé v napůl šťastném vztahu a jejich tři děti. Oba pracují, děti chodí do školy a mají takové ty běžné problémy. Problém je, že na rodině Heckových není normálního vůbec nic a už vůbec ne jejich děti. Axel je líný a nevychovaný parchant, Sue se neustále snaží získat na střední škole popularitu což pokaždé skončí jedině katastrofou a Brick? No, ten už je úplně mimo. Je to sice malý génius, který neustále čte a všechno si pamatuje, ale také si rád šeptá sám pro sebe kousky konvezrací a nedokáže lhát. No, a tahle rodinka vás v dosavadních pěti sériích provádí svými "každodenními" starostmi i radostmi.
Je to komediální dvacetiminutkova o takové normální rodince, která je tentokrát výjimečně vážně vtipná. Všechny postavy jsem si zamilovala, nikdo mě nijak extrémně nerozčiloval a navíc otce hraje Neil Flynn, kterého znám víc než dobře (a miluju) ze seriálu Scrubs. Inu, dobrá zábava na mnoho nudných odpolední. Kdybyste ještě nebyli přesvědčeni, tady máte trailer:


A moje hodnocení? To je snad jasné ne?

 

2 komentářů:

Wolf Draven řekl(a)...

Boží seriál! Miluju ho, vždycky mě dokáže dostat z blbé nálady :)

Unknown řekl(a)...

Ahoj, omlouvám se, jestli otravuji, ale založila jsem nový knižní blog a chtěla bych tě poprosit o jeho zhlédnutí. Byla bych moc ráda za jakýkoliv komentář - připomínku, osobní názor. Jinak tvůj blog je velmi hezký.Předem moc děkuji
http://milujemekihy.blogspot.cz/

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)