Ohlédnutí za rokem 2014

1. 1. 2015

Další z řady ohlédnutí, která dneska uvídíte v české i světové blogosféře. Hádám, že je prostě v lidské přirozenosti tak nějak na přelomu roku bilancovat a co říká moje statistika?


A ještě pro přehlednost mých nej 15 knih za uplynulý rok:


Všem do nového roku přeju jen dobré, ale hlavně zdraví :)

5 komentářů:

Lena M. řekl(a)...

Tak s 8 z tvých top 15 souhlasím (a se zbytkem ne jenom proto, že jsem je nečetla :), pěkný výběr. A takové bilancování jednou za čas je jen prospěšné.

Aires řekl(a)...

Z tvé top 15 můžu souhlasit jenom s jednou knihou- s Archivem, který jsem zatím jako jediný přečetla :)

Infinity řekl(a)...

Ze zmíněných knih mám spoustu doma a ještě jsem se do nich nepustila, ale to určitě napravím. :-) Papírová města jsou boží a Nonstop knihkupectví pana Penumbry akorát čtu a moc se mi líbí. :)
A moc hezké video! :))

Кристина Ж. řekl(a)...

Se Zlodějkou knih určitě souhlasím, překrásná kniha, kterou jsem hned po dočtení ještě ten samý den znovu rozečetla. Naopak se přiznávám, že Archiv mě hrozně zklamal. Jiné knihy jsem z tvé nej nečetla, ale hodně mě láká Ready player one. Jinak pěkné video, je mi potěšením tě odebírat (taky tě ráda vidím ^^) :-)

HλNKA řekl(a)...

Hodně mě zaujala Cinder, Potrhaná křídla a samozřejmě Alex, takže účel video splnilo ;-) A snad se brzo dostanu k Ve stínu černých ptáků, když už ji máš v té topce ;-) A s RPO souhlasím všem deseti!! ;-)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)