Knižní povídání: Prosinec/Leden

16. 1. 2014


Jak jsem slíbila, tak taky plním.Ve videu Ohlédnutí za rokem 2013 jsem se zmínila, že bych možná chtěla točit víc videí. Tenhle nápad se setkal s pozitivním ohlasem, takže tady to máte. Bude to něco na způsob měsíčního Wrap up videa, ale budu v něm vždycky mluvit o knihách, které jsem přečetla od 15. v měsíci, do 15. Tady je teda video za prosinec a leden, doufám, že se bude líbit. Jenom mi promiňte, že je tak dlouhé, vážně jsem se snažila být stručná, ale znám se, to se mi nikdy nepovede.


Co pěkného jste přečetli vy? A co říkáte na nový druh videa? Co můžu zlepšit?

2 komentářů:

Myanmar řekl(a)...

Vybrané okruhy z mechaniky pohrom má skvělý název, škoda, že obsahově až tak dobrá není :) Ale kdybych ji někdy viděla, kvůli tomu názvu bych nejspíš neodolala :D Oproti tomu Sherlock vypadá skvěle po všech stránkách, tahle knížka už mě nadchla když jsem ji tu viděla dříve a pořád mě to drží :)

Okřídlená duše také vypadá moc dobře. Akorát mě štve, že je to série, protože sérií mám rozečteno strašně moc a říkám si, že bych měla dorazit ty než rozečítat nové :) Podivuhodný případ se psem je skvělá knížka, já se ve světě autistů celkem pohybuji a myslím, že ta knížka to trefila vážně dobře! :)

Lenny řekl(a)...

Miluji Tvůj blog hlavně proto, že přicházíš povětšinou s knihami, které neznám a mám i hned strašnou chuť si je všechny koupit a přečíst.
A toto video je toho skvělá ukázka! :)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)