Kouzelná knihovnička #6

4. 1. 2014


Jak jsem slibovala, tak taky plním. Vánoce jsou úspěšně za námi a pokud máte taky tak chápavé příbuzné, určitě se toho ve vaši knihovničce hodně změnilo. V té mé určitě. Od posledního videa, kdy jsem měla knihovničku jednu a ještě navíc poloprázdnou, prošla má sbírka obrovskými změnami. Část knih jsem přivezla od rodičů, ale obrovské množství jsem jich nakoupila a doplnila sama. Na druhou stranu mám zase poměrně omezený prostor, takže knihy, které neměly takový úspěch se u mě moc dlouho neohřejou. Odvážím je zpátky k rodičům, kde se mi dost místa uvolnilo a postupně je asi budu prodávat. Nakonec tak nejspíš vznikne knihovna plná jen oblíbených a nebo nepřečtených knih. To bude zajímavé. 
Jinak počítala jsem to sice, ale už zase jsem to číslo zapomněla, takže můžete počítat zároveň s mým povídáním..a jdeme na to:


Co říkáte na mou knihovničku? A na můj stromeček? Mimochodem na místě stromečku jednou bude stát třetí knihovna. Je tam na ní tak akorát místo :)

7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Podívala jsem se na celé video a tleskám! Moc pěkná knihovna. :)

TerraDV řekl(a)...

Parádní video. Se sérií Chaos souhlasím. Je to parádní trilogie a zrovna včera jsem si všechny díly objednala na buxu. Anitu jsem četla až po knihu Modrý měsíc, pak už mě to přestalo bavit, ale snad se k tomu někdy zase dostanu. ... A Moulin Rouge - neskutečně nádherný film s Ewanem McGregorem. :))

HλNKA řekl(a)...

Luxusní video, jako vždy ostatně :-) Tvoje videa já prostě můžu, některá už mám zhlédnutá poněkolikáté a je mi víceméně šumák, jestli to má pět nebo pětadvacet minut. Však čím víc, tím líp :-)
Opět jsi musela vychválit Vykladačku smrti, že, a tak nad ní přemýšlím víc než kdy jindy :-)
Celé video postupně "zkomentovat" nemůžu, ale můžu pochválit knihovničky, všechny knížky a celé video a práci, kterou sis s ním kvůli nám dala :-)
Děkuji a těším se na další video ;-)

Maggie řekl(a)...

Máš krásnou knihovničku :)

EM řekl(a)...

Máš skvělou knihovničku. Moc se mi toto video líbilo. :)

Owlie řekl(a)...

Zrovna včera jsem viděla skvělé knihovničky, a hned jsem začala vybírat. Nedostatek místa mě také trápí :)

Ohana řekl(a)...

Všem moc děkuju :) knihovnička je pěkná, jen kdyby byla taky nafukovací..

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)