Bout of books read-a-thon

9. 5. 2014


Příští týden, tedy od 12. do 18. května probíhá již desátý ročník čtecího maratonu známého pod názvem Bout of books read-a-thon. Můžete se oficiálně zapsat na webových stránkách a účastnit se různých výzev a soutěží (návod jak se zapsat nejdete tam, pokud umíte anglicky) nebo jako já prostě jen číst, číst a číst. Dokonce jsem se rozhodla natočit malé video, kde o maratonu mluvím a také vám ukážu, co se asi chystám číst. Podívejte se tady:


Co vy? Budete se účastnit? Kolik toho chcete přečíst? A hodláte se oficiálně zapsat?

6 komentářů:

Šárka S. řekl(a)...

Hrozně mě mrzí, že se na Svět knihy nedostanu. :( Moc ráda bych tě poznala.
Kdybych nematurovala, tak se do read-a-thonu zapojím. Bohužel to nejde. Snad bude ještě nějaký v létě. :)
Držím palce, ať se ti podaří přečíst vše, co chceš. ;)

Jednorožec Radynka řekl(a)...

Já na Svět knihy jedu, tak snad tě potkám. :-) A read-a-thon mě zaujal, i když si ho dám asi jen tak neoficiálně. Navíc jsem teď začala číst druhý díl Písně ohně a ledu, takže budu považovat za úspěch, když ho do konce příštího týdne přečtu :-) Takže plán stejně nic moc. :D

Kristie řekl(a)...

Být ten maraton o týden nebo dva později, tak se možná i zúčastním, jop. Ale zrovna příští týden se mi to nehodí, škoda. :)
Z knih, na které se chystáš, mám sama v plánu se podívat hlavně na to Rozpuštění, ta knížka vypadá moc zajímavě. :)
Na Svět knihy také jedu v sobotu a doufám, že se tam s nějakými blogery potkám, moc by mě mrzelo, kdyby ne. Na ten sraz po veletrhu se totiž nedostanu, protože je pro mě až moc pozdě, vzhledem k tomu, že do Prahy mě čeká dvouhodinová cesta, jop. :) Takže by bylo fajn se nějak slézt už na veletrhu. Nu, uvidíme, jak to vyjde. :)

Vexa řekl(a)...

Tak ať se ti maraton vydaří, jen číst a číst je vážně paráda ... mně to bohužel letos zase nevyjde, státnice buší dost vehementně na dveře. :D Svět knihy si ale přesto nehodlám nechat ujít, tak snad se tam a nebo na srazu potkáme, setkání naživo je vždycky zajímavý zážitek. :)

Suzanne řekl(a)...

Maratonu se bohužel nezúčastním, mám práce až nad hlavu. Potřebovala bych, aby ten maraton byl tak o dva týdny déle, protože nějaká výzva by se mi hodila, abych pohnula se čtením recenzních výtisků.
Myslela jsem si, že mi Svět knihy letos nevyjde, ale nakonec tam v sobotu přicválám, i když se tam spíš tak mihnu. Ráda bych tě potkala, tak uvidím, jestli tě tam někde spatřím:)

Ohana řekl(a)...

Tiw: v létě se myslím chystá booktube-a-thon, takže rozhodně budeš mít příležitost :) taky bych tě ráda poznala..tak snad napřesrok

Unicornsloveboox: každý plán je dobrý plán pokud jde o Bout of books :) jde jenom o to dobře se při čtení bavit

Kristie: Rozpuštění se mi nakonec dost líbilo, už mám doma druhý díl :)

Vexa: na svůj první Svět knihy jsem také jela těsně před státnicemi..vyhrála jsem lístky, tak jsem si řekla, že se odměním jedním dnem volna :)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)