Svět knihy 2014

18. 5. 2014


Další rok za námi a další Svět knihy s ním. Tentokrát jsem se víc než na všechny ty stánky těšila na pár mých oblíbenců a hlavně na všechny blogery a čtenáře, které tam potkám. A taky že jsem potkávala. Chvílemi jsem si připadala úplně jako celebrita, když jsem se jen tak sama procházela po veletrhu a najednou se ke mě hlásila celá skupinka lidí, z nichž navíc všechny věděli kdo jsem a chválili mi blog a videa. Byl to naprosto neskutečný pocit, protože i když mi komentujete na blogu i na youtube, stejně jsem pořád jenom člověk, co si sám něco povídá před kamerou, ale potkat se se skutečnými lidmi, kteří potom ta videa sledují a navíc se jim líbí? K nezaplacení :)
Tak jak se mi na veletrhu líbilo?


Jak vidíte, líbilo se mi tam hodně. Z Kumbálu se mi nechtělo vůbec odcházet (a nebylo to jenom kvůli těžkému batohu a neustávajícímu dešti). Asi jste zvědaví, co jsem si pořídila za knížky, takže tady máte alespoň fotku:


A samozřejmě jsem posbírala spoustu dalších věciček:


Tak. To už je skutečně všechno. A všem kdo nemohli přijet a nikdy na veletrhu nebyli se strašně omlouvám, že jsem nic nenatočila. Ale když ono se špatně natáčí, když se prodíráte davy lidí, máte ruce plné tašek s knihami a navíc se každou chvíli s někým zastavíte na krátký pokec. Příští rok to třeba napravím. :)

11 komentářů:

Knižné Maniačky řekl(a)...

Och škoda, že som tak ďaleko :(( Pekné kúsky, určite muselo byť super ! :)

Q.ee řekl(a)...

Zdá se, že to byla skvělá akce! Bohužel jsem se tam nakonec nedostala, i když jsem to měla v plánu. Snad příští rok. :-)

HλNKA řekl(a)...

Tak to mě mrzí, že jsme se ani nikde na veletrhu nepotkaly :-( Do Kumbálu bych to z časových důvodů nestíhala, tak snad se potkáme na srazu v červnu ;-) Jinak jsem si kvůli tobě koupila Vykladačku smrti, když ji tolik vychvaluješ, tak snad se mi bude líbit ;-) :-)
Jinak souhlasím, že celý veletrh byl naprosto skvělý a už se těším na další :-)

Bastera řekl(a)...

Bylo to skvělé a ještě teď jsem z toho pořád taková nějaká mimo, jak pořád někdo někoho potkával a podobně :) A já nestihla ani nic vyfotit, plné ruce tašek, davy a pořád někdo, koho znám, to se nedalo :) Jsem zvědavá jak se Ti bude líbit Seznam tajných přání, určitě mi ho zdrbeš a já pak polezu kanály :D A taky se těším na Ptáky (víš které myslím :D) a na Čistý. Moc ráda jsem Tě poznala naživo :)

Infinity řekl(a)...

Pořídila sis moc pěkné knihy. :-)
A celý ten sraz byl skvělý, mrzí mě, že jsme se neseznámily. Bylo to tam trochu rozdělené na skupinky, protože místa bylo málo. :-D Ale i tak jsem ráda, že jsem tě tam zahlédla, protože tvůj blog hrozně ráda sleduju. :)

Rachel Roo řekl(a)...

pěkný reportek, sraz byl skvělý a moc se mi líbí tvá tetování na videu jsem si jich nikdy tak moc nevsimla, myslim jako detailne :-D

Jana CM řekl(a)...

Hezké video, záložka byla asi od Unicorns Love Books, ne? :-)

Alžběta Široká řekl(a)...

Ach jo, jak to že jsem tě v Kumbále vůbec neviděla?! :D

Natalie S. řekl(a)...

Budu muset překonat svůj strach a někdy na nějaký sraz přijít, protože to zní strašně skvěle. A navíc přesně jak říkáš ve videu, ani já nemám nikoho v okolí, koho by zajímaly stejné knihy a seriály, a je to vážně na nic. Skvělé video! :)

Anonymní řekl(a)...

Závidím! Já tam nebyla (už zase xD), ale příští rok se určitě chystám a třeba taky poznám nějaké blogery, respektive blogerky. A ty knížky! :D Mimochodem, skvělé video! ^-^

Ohana řekl(a)...

Q.ee: jak si můžeš něco nechat vlézt do návštěvy Světa knihy? ta by měla být přeci na prvním místě! :)
花HλNKA: ono jsme se možná potkaly, ale poznej to v tom davu lidí :) Vykladačka se ti líbit musí, jinak se budu muset jít oběsit..
Bastera: taky jsem tě moc ráda poznala :) a Seznam určite nezdrbnu, já pořád opakuju, že vůbec nejsem tak zlá, jak ze mě děláš :P
Infinity: je škoda, že jsem se nemohla seznámit s každým, kdo tam byl :( ale ono i kdyby to bylo větší a seděli jsme u jednoho stolu, tak by každý stejně mohl mluvit jenom s pár lidmi kolem sebe, takže v takhle velké skupině to je asi neřešitelný problém
Rachel Roo: moc ráda jsem tě poznala, i když jenom na chviličku :) a jak jako nevšimla? to jsou ta tetování tak maličká? :P
Jana CM: děkuju, přesně tak :) už jsem odkaz doplnila pod video
Bětka: kruci, já tebe taky ne..prostě moc lidí no :(
Lumos S.: rozhodně neváhej, je to skvělý a knihomolové jsou ty nejmilejší lidi. I kdyby ses ze začátku styděla, tak oni tě do hovoru prostě zatáhnou :)
Trinity: děkuju :) rozhodně jeď je to vážně super zážitek

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)