Třicetidenní knihobraní - část čtvrtá

7. 6. 2013


Tenhle projekt má na svědomí VeEee, úvodní článek k němu si můžete přečíst tady. Jde jednoduše o to pravidelně odpovídat na otázky, které se nějakým způsobem týkají knih. Já se je rozhodla dělat pomocí videa, takže tady to máte:

Kniha, která mě svým koncem "zvedla ze židle"



...a co vy? Máte nějakou takovou?

6 komentářů:

Šárka S. řekl(a)...

Podle mě je dobře, že to tak skončilo. Za prvé, už všechny šokovala tím, že zabila Brumbála. Myslím, že to opravdu nikdo nečekal. Za druhé, hlavní 3 postavy sice přežily ale hodně jiných zemřelo, jako například Snape, což byla pro některé (alespoň pro mě)docela rána. Za třetí, pohádka pro děti by měla mít happyend :)

Šárka S. řekl(a)...

Mě osobně nejvíc naštval konec třetí dílu Hunger Games. Tak skvěle vymyšlený příběh a autorka to najednou usekla jakoby nic.

Maataaa řekl(a)...

Súhlasím s komentárom vyššie, mne sa koniec HP páčil. Predsa len išlo o rozprávku a tam sa šťastný koniec doslova žiadal. Filmové spracovane poslednej kapitoly mi prišlo smiešne (okrem hudby, ktorá tam hrala, pretože mi pripomenula môj milovaný prvý film), ale voči knižnému nemám výhrady.

Unknown řekl(a)...

Mne sa koniec HP tiež páčil, a súhlasím s komentármi nado mnou :) Čakala som hocičo, ale so smrťou Dumbledora som vôbec nerátala, a pre mňa to bolo jedno z najväčších a najšokujúcejších prekvapení počas čítania série. Epilóg mi prišiel trošku pritiahnutý, ale budiš, aj tak sa mi páčil :D

Verča řekl(a)...

Harryho mám ráda, ale máš pravdu, mohlo to skončit trochu víc v slzách.

Ohana řekl(a)...

VeEee: právě, přijde mi, že Harry spolu se svými čtenáři rost až přerostl v něco mnohem víc než jen pohádku a jako takový by si zasloužil mnohem důstojnější konec než "...a žili šťastně až do smrti". I když hádám, že bych nikdy nebyla spokojená s koncem Harryho, protože je to prostě konec Harryho.

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)