Třicetidenní knihobraní - část devátá

17. 6. 2013


Tenhle projekt má na svědomí VeEee, úvodní článek k němu si můžete přečíst tady. Jde jednoduše o to pravidelně odpovídat na otázky, které se nějakým způsobem týkají knih. Já se je rozhodla dělat pomocí videa, takže tady to máte:

Kniha s nejošklivější obálkou



...kterou obálku nenávidíte vy?

8 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Asi jsem divná,ale tohle vydání série se mi líbí více.. :D :)))

Lenny řekl(a)...

Já se - ze začátku - těchto nových obálek zastávala, hlavně protože pevná vazba mi u takto tlustých knih vyhovuje více. Ovšem ty obálky jsou čím dál tím horší a obálka u knihy Inkubovy sny je naprosto příšerná!!
Mimochodem s tím zpožděním vydání knihy souhlasím! Už nějaké 4 měsíce pořád koukám na beletrii, kdy bude kniha konečně k mání a termíny vydání se neustále posouvají. Nyní je tam dokonce až 2. 8. Děs!!!
Kdybych neměla tuhle sérii tak ráda, tak bych se na tu knížku vykašlala a nekoupila si jí.

Ohana řekl(a)...

Lenny: ta pevná vazba mi taky vyhovuje, už se to stávalo poněkud neunosným, ale ten design? Nejenom, že se mi nelíbí samotné knihy, už to na mé poličce ani nevypadá jako jedna série a to mě štve asi nejvíc ze všeho.
A to vydání, nevím no, jestli se vůbec nekdy dočkáme. Já už ji měla i předobjednanou na buxu ještě s jednou knihou, která teď měla vyjít, ale musela jsem objednávku telefonicky měnit, protože odmítám čekat na tu druhou která vyšla ještě s předstihem, až se jim uráčí Inkubovy sny konečně vydat.

mummy řekl(a)...

Moja najškaredšia obálka je táto http://book.review.sk/wp-content/uploads/dokonala_frajerka.jpg

Dostala som ju vlani na narodeniny a inak je kniha fajn, aj originálne obálka vyzerá celkom normálne (https://d202m5krfqbpi5.cloudfront.net/books/1268682423l/7748371.jpg), ale slovenská je príšerná...

Ohana řekl(a)...

Mummy: tak ta je vážně příšerná, tenhle typ obálek prostě nesnáším..

Lili.en řekl(a)...

Já jsem rozhodně za tyhle nové od Epochy. Jsou moc krásný :) a líbí se mi i ta barevnost. Za ty staré jsem se styděla, když jsem někam jela a i ségru obálky odradily od čtení :D.

Verča řekl(a)...

Fuuuuj to nové vydání nesnáším!!!

Ohana řekl(a)...

Lili.en: vidíš to, já jsem vždycky pyšná, když můžu starou bílou Anitu někomu ukázat, ty pohledy jsou k nezaplacení :D

VeEee: díky, konečně někdo, kdo se mnou souhlasí :D

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)