Co je nového - Květen 2014

29. 5. 2014


Květen je za námi a s ním i knihomolské Vánoce (všeobecně známé jako Svět knihy). Jsem si jistá, že těm kteří se na veletrh nedostali se opravdu uleví, že nebudou muset poslouchat, jak skvělé to bylo. Takže tohle je poslední zmínka ode mě a pak přísahám, že o veletrhu zmlknu alespoň do příštího dubna. 
Pro většinu lidí bude nejspíš Chvástačka za tenhle měsíc poměrně rozsáhlá, ale já se výjimečně držela při zdi a hlavně jsem se držela svého seznamu. Většinou. A navíc jsem si za tenhle měsíc nekoupila skoro nic jiného, takže si vážně zasloužím pochvalu. A které krásky byly tentokrát ty vyvolené?


Téměř všechny jste už viděli na fotce k mému reportu, ale nic jsem vám o nich neřekla, takže to teď napravíme, ne?


Co vy? Co pěkného jste nakoupili? Příští měsíc mám narozeniny, takže doufám, že dostanu zase pár nových přírůstků, ale uvidíme. Já si jich rozhodně pár nadělím, i kdyby se rodina rozhodla pro jiné dárky.

5 komentářů:

Šárka S. řekl(a)...

Pěkné přírůstky a video. :) Nejvíc mě asi zaujal ten Čistý, kterého si okamžitě musím připsat na seznam knih k přečtení.

Odkaz na moje přírůstky: http://turningoverpages.blogspot.cz/2014/05/prirustky-do-knihovny-za-mesic-kveten.html

Anonymní řekl(a)...

Super video! Ty knihy jsou super. Na Ve stínu černých ptáků jsem hodně zvědavá. :)

Bee Needs New Books řekl(a)...

já se nikdy nesnažím držet se zpátky při kupování knih, protože vím, že bych něco takovýho nedokázala a navíc v tom nevidím smysl, peníze budou vždycky, čas na čtení taky a místo se vždycky nadje :D jinak kdyby jsi se chtěla podívat na můj Book Haul můžes sem http://beeneedsnewbooks.blogspot.cz/2014/05/book-haul-8.html a kdyby jsi měla čas, můžeš mi tam nechat nějaký komentář :D

HλNKA řekl(a)...

Opět skvělé video a skvělé knížky! :-) Taky jsem se letos na veletrhu držela na uzdě a koupila si jen 5 knih. Nejen kvůli tomu, že by moje peněženka brečela (ale když jsem u těch stánků viděla, že se dá platit kartou, hodně jsem se bála, abych tam nenechala zbytek výplaty), ale že bych to ani neodtáhla domů. Už takhle jsem měla kvalitně vyvěšené ruce :-)
Každopádně můj květnový souhrn zde: http://flowerofjapan.blogspot.cz/2014/06/secteno-podtrzeno-kveten-2014-neco-malo.html

Unknown řekl(a)...

Ahoj, skvelé video :) najviac ma zaujala hneď prvá kniha od Davida Nichollsa. Jeden deň som čítala dvakrát a patrí medzi moje naj, preto dúfam, že ty sa k Otázke za deset dostaneš čo najrýchlejšie, pretože už teraz sa veľmi teším na recenziu. Knihu som už síce mala párkrát v kníhkupectve v rukách, no hrozne sa bojím, že ma po Jednom dni sklame. Takže dávam do teba veľké nádeje a dúfam, že ma navnadíš :)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)