Vyhlášení vítěze

17. 8. 2014

Je to tu! Blog měl narozeniny, spousta lidí mi blahopřála a chválila mě, což se člověku prostě nikdy nezají a potom jste měli nějaký čas na soutěžení. Tentokrát jsem to udělala vážně jednoduché (hlavně kvůli své lenosti cokoli vymýšlet), takže stačilo jen vyplnit jednoduchý formulář a doufat, že se štěstí usměje právě na vás. Jediná trochu záludnější otázka, byly návrhy pro můj blog nebo videa. Něco, co by vám chybělo a chtěli byste to tu vidět. Už jsem si je trochu pročítala a nejspíš v některém videu shrnu, co všechno jste mi navrhli a co hodlám uskutečnit, ale zatím jsem tam viděla jen ohromnou spoustu spokojenosti, což mi dělá vážně radost. :)
Celkem jste mohli soutěžit dva týdny, zúčastnilo se 76 lidí a nashromáždili jste 707 vstupů, což je působivé vzhledem k tomu, že většina odpovědí vám získala jen jeden vstup. 
Každopádně, všechny tyhle řeči stejně nejspíš všichni přeskočí, takže pokročme rovnou k tomu, kdo vyhrál:

Nyx


Moc gratuluju a hned odesílám e-mail, ve kterém se domluvíme na detailech, ale Nyx si ve formuláři napsala o Kostičas, tak doufám, že u toho zůstane, protože ráda dávám lidem krásné a dobře hodnocené knížky. No uvidíme. Všem ostatním se omlouvám, ale bohužel, vítěz může být jen jeden (nejsem milionář). Na druhou stranu se tady už brzy objeví článek s knižním bazárkem, kde si budete moct nakoupit spoustu knížek za vážně skvělé ceny, takže není třeba klesat na duchu. :) 
Ještě jednou gratuluji vítězce a vám všem děkuju za všechna blahopřání a komplimenty, které jste mi psali do komentářů a do formuláře. Pokaždé, když se mi nechce nic psát nebo vymýšlet na blog, prostě se na ně podívám a hned mám mnohem lepší náladu. :)

2 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Také gratuluji :)

Jednorožec Radynka řekl(a)...

Já toho Oveho asi nikdy nevyhraju :D Ale jinak vítězce též gratuluji :-)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)