Blogové narozeniny - Vyhlášení vítězů

15. 8. 2013


A je to tady! Okamžik, na který jste všichni napjatě čekali. Budu vyhlašovat vítěze téhle megalomanské soutěže (alespoň v mém měřítku). Soutěže se zůčastnilo celkem 127 lidí a vstupů jste dohromady nasbírali přes 900, což je podle mě naprosto šílené. Počet GFC díky soutěži stoupl o nějakých 70 lidí. Všem moc děkuju za účast a děkuju hlavně za komentáře, ve kterých jste mi gratulovali a chválili mě, protože takové se čtou ze všeho nejlíp. :) A teď už jdeme na to, vykecávání se nechám zase až na konec:

1. cena
Kruh a oheň
M. (e-mail dao.mon......)

2. cena 
Kniha dle vlastního výběru na bux. cz
Tiwala (e-mail svoboda.s.....)

3. cena
Jsem roztříštěná
Nicol (e-mail n.i.c.k.i....)

4. cena 
Dívka na klíček
HλNKA (e-mail hauvinek....)

5. cena
Lexikon lektvarů paní Daneové
Mischa (e-mail kanka....)

Máte radost? Všech, kteří nevyhráli, je mi líto, ale bohužel s tím nic neudělám. Losování je prostě dílem náhody a i kdybych chtěla, stejně bych nemohla obdarovat vás všechny. Výherkyním ale gratuluju a rozesílám e-maily. 
Chci se ale ještě vrátit k tomu jaká tahle soutěž byla. Rozhodla jsem se, že už mě náhodné losování a mámení GFC pomocí soutěží nebaví, takže příště (bůh ví, kdy to bude) se pokusím vymyslet něco, co bude vyžadovat trochu námahy. Ne moc, ale přecijen, člověk má pak z výhry lepší pocit, nemyslíte? Je mi sice jasné, že tím spoustu soutěžících odradím, ale to už je jejich problém.
A ještě poznámka na závěr. Příště, až mi někdo do odpovědi k GFC nebo k sdílení soutěže napíše zápornou odpověď, jako je: ne, nechci, nesleduju, nemám, budu nucena ho ze soutěže úplně diskvalifikovat. Tahle odpověď se totiž také započítává do vašich vstupů, a to až dokud nepřijdu já, nevšimnu si toho a krutě ji nesmažu a to je strašně nefér. Pokud na nějakou otázku po rozkliknutí nechcete odpovídat, dejte prostě Cancel!! Už jsem to říkala při vyhlašování minulé soutěže, ale podobní chytráci se zase objevili, takže to opakuju a opakovat budu asi donekonečna. 
Teď se ale vrátím k pozitivnějšímu tónu. E-maily výherkyním rozešlu dnes odpoledne (až se vrátím z práce) a protože jsou přecijen prázdniny a ne každý sedí u počítače, nebudu odpovědi nijak časově omezovat. Knížky už se tu na mě zubí z poličky, takže je prosím nenechávejte čekat moc dlouho, už se určitě těší na nový domov. Mějte se všichni krásně, nebuďte zklamaní a radši si dejte melouna.

3 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Gratuluji vítězům :))

Anonymní řekl(a)...

Páni, moc děkuju :-) Jsem bramborová!! :-) A díky za tak pěknou soutěž :-)

Šárka S. řekl(a)...

Gratuluji ostatním vítězům a ještě jednou moc děkuji. Na knížku se nehorázně těším ;)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)