Co je nového - Hlášení místního rozhlasu #8

5. 9. 2013


Co je nového? Co se knížek a blogu týče, tak vlastně nic moc. Momentálně čtu Pilíře země, což je nejenom opravdu tlustá knížka (přes 900 stránek), ale navíc se čte strašlivě pomalu, takže místo svých tradičních 100 stran za dvě hodiny přečtu tak 70 a v té šířce to vůbec nevypadá, jako bych nějak extra pokročila. To mi trochu kazí mé odhodlání, ale nevadí. 
Taky jsem si předobjednala nový díl Anity, který se bude jmenovat Micah a měl by vyjít 10. září. Je opravdu tenoučký, nebude mít ani 200 stran, takže je taky až směšně levný, oproti třeba poslednímu dílu, který vyšel teprve nedávno a člověk za něj musel sáhnout pořádně hluboko do kapsy. Na tuhle objednávku se ale strašně těším, protože jsem tam přihodila ještě tři jiné knížky, takže se nemůžu dočkat, až konečně všechny dorazí. A tentokrát bych dokonce mohla být doma až přijdou a mít je hned v ruce. 
To se týká mé další novinky a to té, že mám malíček na noze skutečně zlomený a tudíž jsem si vzala v práci dovolenou až do 13. září, abych nechala tu kůstku pořádně v klidu srůst. Další dovolená, kterou strávím doma v posteli s nohou nahoře a to kvůli jedné pitomé malinké kůstce. Má to ale i svá pozitiva. Jelikož nemůžu z domu, mám spoustu volného času, který je potřeba nějak zabít a já neznám lepšího zabijáka, než čtení. Vy snad ano? Takže se chystám pořádně provětrat svou knihovničku a snížit počet nepřečtených knih zase o pár kousků. A protože momentálně nevlastním žádné nepřečtené YA knihy, kterými tak ráda prokládám ty vážnější knihy určené starším čtenářům, rozhodla jsem se pro kompletní re-reading Harryho Pottera, takže za každou dospělou si dám jeden díl. Už strašně dlouho jsem měla chuť se do něj znovu pustit a teď mám dokonalou příležitost. Neskutečně se na to těším.
Tenhle článek ale píšu z úplně jiného důvodu. V oblasti mých knih moc novinek není, ale pořídila jsem si novou kabelku a rozhodla jsem se pro něco lehce ztřeštěného. Natočila jsem What's in my bag video, takže pokud budete mít zájem, tady ho máte: 




Omlouvám se za tu délku, maličko jsem se rozpovídala a pak to takhle dopadá. Snad vás nebudu moc nudit a kdyby ano, nestyďte se to video prostě vypnout. Hlavu vám za to nikdo neutrhne (přecijen, jsme tady kvůli jiným věcem). :)

4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Na rty doporučuji 'zázračný kelímek' od Oriflame. Před několika lety jsem na něj náhodně narazila a je skvělý! Nepoužívám ho tedy kvůli hydrataci, ale snad není dne, abych na rtu neměla nějakou prasklinku. Je to takový malý léčivý zázrak s různými vůněmi. :)
Kondom a antikoncepce v peněžence jsou klasika. Ty ostatní slečny na rozdíl od 'hygienických potřeb' zmiňují? :D
Sehnat ideální peněženku je super-oříšek. Hledám (přestože nijak cíleně) už rok, možná víc. :/

Ohana řekl(a)...

Mayiree: dobře, zkusím zázračný kelímek a ty zkus na oplátku Blistex :), prodávají ho ve většině lékáren.
O kondomech se nezmínila ani jedna, to mi vlastně předtím nedošlo a antikoncepci zmíní hodně vyjímečně a vždycky dost rychle, jako by se za to styděly. Tenhle přístup prostě nikdy nepochopím.

Šárka S. řekl(a)...

Zajímavé video. Vidím to poprvé. Na youtube zatím sleduju jen projekt Book Haul (měsíční chvástačka) a prozatím mi to stačí.
Doufám, že bude prst brzy OK ;)

Ohana řekl(a)...

Tiw: jestli umíš dobře anglicky (předpokládám, že umíš, když koukáš na Hauly), tak na ně zkus kouknout...mě poslední dobou neskutečně baví. :)
A díky za to přání zdraví mému prstu. Jsem zralá na to ho useknout, jestli brzy nebudu moct přestat kulhat. Už mě to silně přestává bavit.

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)