Knižní povídání: Leden/Únor

16. 2. 2014


Tenhle měsíc o dvě knížky chudší než posledně, ale stejně mi přijde 8 knížek přečtených za měsíc při plném pracovním nasazení sakra dobrý výsledek. Dokonce při víc než plném nasazení, protože v práci se zase všichni zbláznili a měla jsem dva týdny v kuse přesčasy, aby se všechno stihlo.
Proto se chci taky omluvit všem, kteří mě u videa o spolupráci s nakladatelstvími prosili o můj názor na jejich recenze. Je mi líto, že jsem zatím nikomu nereagovala, dostanu se k tomu snad už brzy. Tenhle týden by měl být už zase zpátky k normálu, takže doženu komentáře a kritiku recenzí a prostě všechno co poslední dva týdny muselo počkat. A teď už mé (opět přehnaně dlouhé) povídání o přečtených knihách:




Co jste přečetli vy? Taky jste měli tolik průměrných knížek?


4 komentářů:

HλNKA řekl(a)...

Ještě před spaním jsem se pustila do tvého knižního povídání :-) Taky mi to tak vychází, že přečtu přibližně jednu knihu za týden. Začínám v pondělí a nejlépe v pátek s četbou končím, takže si většinou vybírám dostatečně silné knihy, aby mi na těch pět dní vydržely :-) No, někdy přečtu i dvě, záleží na tloušťce :-) A jelikož čtu jen po cestě do práce a z práce, většinou se přes 200 denně nedostanu.
Co se samotných knih týče, NKPP je skvost, nemusím k tomu víc dodávat :-) Proroctví sester jde absolutně mimo mě. Spodek.. To je hodně zvláštní knížka a taky musím uznat, že spodkovy části se četly hůře, ale věřím, že jakmile si ji vezmu do ruky podruhé, poznám přehlédnuté a určitě objevím hromadu dalších věcí, které jsem při prvním čtení nepostřehla/nezaregistrovala/nepobrala. Jinak taky souhlasím, že ŽKJZ jsou slabší oproti prvnímu dílu, ale i tak se mi líbily a těším se na pokračování. Tvé hodnocení Kdo chytá v žitě mě hodně pobavilo, tečka :-D Na Harryho se taky letos určitě chystám. A co se Agathy týče, nikdy mě vlastně ani pořádně nezaujala a doteď jsem neměla potřebu ji číst. Triumff mi vůbec nic neříká, ale jak tak vidím, asi to není vůbec na škodu. A Krásná katastrofa se mi taky překvapivě moc líbila. Slupla jsem ji za den a těším se na druhý díl :-) /Chyby v textu pro momentální denní, resp. noční dobu vyhrazeny. Dobrou noc :-)/

Bastera řekl(a)...

Nonstop knihkupectví už jsem si sehnala a těším se na něj! :) Já moc knih nepřečtu, protože pořád létám škola, práce atd. a v tramvaji apod. se číst moc nedá, takže jedině večer a to už je vždycky pozdě, většinou přečtu nejvíc v buse za přítelem, takže tak v průměru 4 knihy :) Spodek mě láká, ale teď si úplně nejsem jistá po tom, jak o něm mluvíš :) Kdo chytá v žitě jsem nečetla, i když jsem o ní slyšela, ale nějak mě neláká moc :) Druhou půlku poslechnu zítra, jdu spát :)

Šárka S. řekl(a)...

Nonstop knihkupectví zrovna čtu, ale nemám moc čas, takže jsem se ke knize už několik dní vůbec nedostala a asi se ještě dlouho nedostanu :(
Triumff jsem si koupila v prosinci, ale zatím jsem si na něj neudělala čas, tak uvidím ...

Ohana řekl(a)...

花HλNKA: mám pro tebe jedinou odpověď: to je zatraceně dlouhý komentář :D

Bastera: Kdo chytá v žitě snad ani nečti, vážně je to absolutně o ničem..

Tiw: jsem zvědavá, co na Triumffa řekneš, třeba jsem jenom já tak nechápavá :)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)