Co je nového - Duben 2013

4. 5. 2013


Váš oblíbený článek je zase tady. Duben je bezpečně za námi a je čas podívat se do knihovničky, vybrat kousky, které tam přibyly a ukázat je světu. A to je přesně to, co jsem udělala. Takže kolik to za tenhle měsíc činí? Není jich moc, ale o to jsou lepší. Podívejte se sami:


A teď trochu toho mého povídání:


Tak co, znáte někdo trilogii Kámen a flétna? Nebo jste o ní alespoň slyšeli? Protože já ne a zajímalo by mě, jak moc se mám na tyhle knihy těšit. A taky vás Prázdné místo ze začátku tak mátlo tím množstvím postav? A co jste si v dubnu pořídili vy?

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Páni, už jsem se tvého Co je nového nemohla dočkat :-)
A chválím, že jsi se dokázala celý měsíc držet na uzdě a neutéct do knihkupectví :-) Třeba se mi to taky někdy podaří :-D
Souhlasím s tím, že Chvíle před koncem je úžasná. Taky jsem jí zhltla za jeden den a zaslouží si jen dobré hodnocení :-)
O té neznámé trilogii jsem v životě neslyšela, ale obálky vypadají parádně! :-) I Vykladačka smrti se může pyšnit pěkným kabátkem, to jo :-)
Jinak byteček rozhodně někdy ukaž, jsem napnutá jak kšandy :-)

Martina F řekl(a)...

Další skvělé video!

Moc krásné knížky, které ti přišly. Nejvíc mě zaujala Vykladačka smrti, kterou si budu muset také přečíst.

Klobouk dolů před tím, že sis nic nekoupila. Je to těžké, když máš ve městě obchody s dobrými knížkami za dobrou cenu a ty víš, že si nesmíš nic pořídit.

Přeji hezký den a těším se na další video.

Martin řekl(a)...

O trilogii Kámen a flétna slyším dnes prvně, ale podle anotace to vypadá celkem zajímavě. I když jediný komentář na databázi knih tomu moc nelichotí. A u Prázdného místa jsem se zorientoval zhruba během prvních sto stran.

E_V_E řekl(a)...

Tak Prázdne miesto by som si rada prečítala 8)

Rodaw z Knihánkova řekl(a)...

Na tohle video se vždycky celý měsíc těším!! :)
Jsi skvělá, skvěle natáčíš a jde z Tebe super energie! Už se zase těším na příští měsíc, na video :D Jedno video měsíčně je málo! Nehceš natáčet víc? :D Určo natoč svůj byteček, moc rádi ho tady všichni uvidíme, opravdu!! :))

Já bych si prostě NEDOKÁZALA za měsíc nekoupit ani jednu knihu. To říkám rovnou a bez mučení :D Nedokázala. Jsi dobrá, klobouk dolů!

Chvíli před koncem mám už dlouho doma, kdysi jsem ji vyhrála u CooBoo. Musím se na ni vrhnout! A hned jak dopíšu tenhle komentář, půjdu si přečíst Tvoji recenzi :) Zajímá mě to :))

Vykladačka smrti je další kniha, co chci :D Fakt je to tak dobré? :))

Takže ještě jednou: boží video. Prosím, udělej další!!

Měj se krásně,
pěkný zbytek soboty :))

Ohana řekl(a)...

Páni, díky za všechny vaše skvělé reakce, takové pochvalné komentáře, skoro bych se začala červenat. Mimochodem Prázdné místo už jsem dočetla a musím říct, že jsem se skutečně nakonec zorientovala a parádně si to užila, i když je to teda bichle příšerná. :)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)