Co je nového - Červenec 2013

27. 7. 2013


A je to tady zase. Váš nejoblíbenější článek. No, hádám, že tyhle řeči na úvod stejně moc z vás nečte, protože se prostě podíváte na fotku, video a jdete dál, ale i tak tu něco stvořím. Někteří z vás totiž taky zanechají komentář a já mám tyhle komentáře moc ráda. Kdo by nechtěl poslouchat samou chválu na svou osobu a svou tvorbu? Asi jen šílenec. Asi nikoho nepřekvapí, že právě Co je nového jsou vždycky nejkomentovanější články a já jsem vám za to moc vděčná. 
Blíží se totiž druhé výročí mého blogu a víte co? Za to vděčím právě vám, mým čtenářům, protože nebýt vás, asi už by mě to dávno přestalo bavit a já bych s tím prostě sekla. Takhle ale blog udržujete v chodu a i když nemám tu největší návštěvnost ze všech blogů, přijde mi, že se najde alespoň pár lidí, kterým se tady opravdu líbí a rádi se sem vracejí a to je podle mě důležitější. Tak a teď už konec s těmi žvásty a jdeme se podívat, co jsem si tenhle měsíc pořídila, ne?


Krásné že? A co na ně říkám?


Tak tady to máte, těšíte se na soutěž? Nějaké návrhy na výhry?

7 komentářů:

Šárka S. řekl(a)...

Hezké přírůstky :). Taky mi tenhle měsíc přibylo do knihovničky 8 knížek.
Na soutěž se moc těším, naštěstí žačíná ještě předtím než odjedu :)

Unknown řekl(a)...

Moc pěkné přírůstky! :))))

Ohana řekl(a)...

Tiw: Viděla jsem a ty dva díly Písně ledu a ohně vážně závidím. Já mám zatím jen Hru o trůny a i když se mi moc líbila, zatím jsem se nedonutila utratit tolik moc peněz za všechny ty zbylé.

Rodaw z Knihánkova řekl(a)...

Skvělé video, jako vždy! :) A na soutěž se moc těším :))) jsi skvělá!!
Jsi usměvavá a neskutečně moc optimistická! Otevřeně můžu s klidem říct, že Tvá videa miluju! :D :)

Rubi Cubes řekl(a)...

Víš že existuje i film Město Ember? :) http://www.csfd.cz/film/230959-mesto-ember/

Anonymní řekl(a)...

Další parádní video, jak jinak, že ;-)
Hodně mě zaujalo Město Ember a ano, taky mi to připomíná Hunger Games (souhlasně jsem při koukání pokyvovala) a jen tak mimochodem, hrozně dobře se posloucháš, když čteš/předčítáš/celkově mluvíš! :-)
Takže ses nakonec další Anity dočkala, paráda! :-) Jinak Relikvie mrtvých má hrozně pěkný obal, asi jako všechny knihy z této série. A já pořád nevím, jestli se do ní taky nepustit, když ji tak vychvaluješ :-D
A na soutěž se samozřejmě těším! A jo, a jo, a jo!! :-)

Anonymní řekl(a)...

'Město Ember' je taková hezká pohádka (a vůbec mi nepřipomíná Hunger Games :D). Ne, že bych četla knihu, ale viděla jsem film. Je to zajímavé a což se filmu týče, stojí alespoň za jedno shlédnutí už kvůli té neobvyklosti. Jednou si ji snad přečtu, ale nečekám re-reading. Kdyby byla napsaná když mi bylo deset... Ale co já vím, možná je to něco, co mě v knižní podobě zcela uchvátí. Těším se na tvou reakci. :)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)