Co je nového - Hlášení místního rozhlasu #7

23. 7. 2013


Už nějakou dobu mám v počítači uložené dvě věci, které vám chci ukázat. Nikdy mi ale nepřijde, že by se hodily k článku, který zrovna publikuju, takže je pokaždé odložím. Už se mi ale nechce déle čekat, takže jsem si pro vás připravila tenhle malinký článek, kde vám je prostě ukážu a hotovo. A pozor, na konci ještě najdete malé video, takže ho rozhodně nepřehlédněte.

První je výsledek statistiky, kde mi bloger ukazuje tzv. zdroje provozu. Úplně dole jsou vždycky klíčová slova, která ke mě na blog přivedla čtenáře a jeden týden mě ta statistika opravdu překvapila:


Jsou tam docela normální věci, co mě ale zaujalo je "nazí kluci tábor" a potom snad ještě absurdnější "jonas brothers těhotenský test 22 díl". Co si pod tím mám jako představit? Co to vůbec znamená? A jak si google spojil mě a nahé kluky v Táboře? Nechápu, ale přišlo mi, že to vám prostě musím ukázat.
Co mě ale v téhle statistice potěšilo je, že se lidé na můj blog stále častěji dostávají pomocí klíčových slov ohanamon nebo Ohana, nebo rovnou ohanamon.blogspot. To je vážně skvělé, že si mě alespoň někdo, kdo sem zabloudí, zapamatuje a chce se sem vrátit. Ani nevíte, jakou mi to dělá radost.

Druhá věc je nápis, který jsem zahlédla někde ani nevím kde na internetu na hrnečku. Já jsem se rozhodla udělat si z něj malý obrázek, ale protože jsem naprosto neschopná, co se kreslení týče, musela jsem použít upravený obrázek z netu. I tak se mi ale líbí:

 
A ten text? Ten je naprosto výstižný a jednou bych něco podobného chtěla mít na tričku. Vy ne? Co na to říkáte? A nedokázal by někdo vytvořit skutečnou grafiku použitelnou na tričko? Protože myslím, že kdybych tohle realizovala, bylo by to mírně ilegální, vzhledem k tomu, že jsem obrázek sama nevytvořila.

A nakonec to slibované video. Minulý týden probíhal booktube-a-thon, jak někteří z vás nejspíš vědí. Jednalo se o čtecí maraton pro booktube a booktube je komunita čtenáčů na youtube. Já se sice chtěla zúčastnit, ale kvůli práci a životu mi to maličko nevyšlo, tak jsem se připojila alespoň na poslední tři dny a tady o tom něco málo máte:


5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ahojky, máš pěkné statistiky a ta klíčová slova mě docela rozesmála..:D Google ví, že máš něco společného s nahými kluky v Táboře! :D
Já se na tvůj blog dostala díky Syki a jejímu projektu Poznej blogera, kde jsem tě našla a četla, že se kvůli studiím zdržuješ v Plzni, jsem na tom stejně. :)
Obrázek na tričko by se mi vážně líbil. :)
Koukla jsem i na video a jsi strašně sympatická, máš příjemný hlas a jsi přirozená, líbí se mi jak mluvíš..:) To pravidlo, že nezačnu číst novou knížku, dokud nenapíšu recenzi na tu předchozí dodržuju taky..:D Tvůj výkon sobotního čtení je úžasný..:) Vlastně celý ten výkon za 3 dny je skvělý..:) Po tvém videu si opravdu musím sérii Milenium přečíst, protože to nadšení je prostě božíí! :D
Pokud jde o to video o VŠ, tak ho určitě natoč, mně osobně by to zajímalo, jdu tedy teprve do 2. ročínku SŠ, ale ráda se podívám..:)
Já jsem se zatím žádného maratonu neúčastnila, časem bych chtěla, ale musí mě to zaujmout..:) A nějaký ten třídenní maraton by se mi líbil, zní to dobře..:)
*Omlouvám se za dlouhý komentář..:D

Šárka S. řekl(a)...

Knižního maratonu jsem se účastnila před koncem školního roku. Trval 14 dní a musím uznat, že mi po tom docela hrabalo :D
Město ze skla se mi taky moc nelíbilo, podle mě bylo nejlepší Město z popela, tohle bylo prostě až moc komplikované.
K Dívce, která kopla do vosího hnízda není co dodat. Úžasná kniha a moc mě mrzí, že už žádná taková nebude.

Na vysokou půjdu sice až za rok (tedy pokud odmaturuju), ale docela by mě tvé postřehy zajímaly. I to jak sis hledala práci. Takže já jsem určitě PRO ;). Ten maraton na 3 dny by byl fajn ;)

Lenny řekl(a)...

Určitě bych byla ráda, kdybys takové video natočila! :) Teď půjdu do čtvrťáku a moc nevím jak dál, takže by to bylo super. :)

Jinak koukám, že už čteš Inkubovy sny. :) Konečně jsme se dočkali! Ke mně kniha nyní putuje, tak jsem na ní zvědavá.

Rodaw z Knihánkova řekl(a)...

1000 stránek za víkend? jůů máš můj obdiv, fakt že jo :) to já jsem nikdy nedala a asi ani nedám :DD
Milénium a Nástroje jsem zatím nečetla... maratonu jsem se neúčastnila, ale zúčastním se tagů :o)
NATOČ VIDEO, CHCEME HO!
Tvá videa miluju.. asi se opakuju, ale napsat to prostě musím ♥

Marta řekl(a)...

Díky za článek jsi super

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)