2. blogové narozeniny!!

1. 8. 2013


Vážně jsem nečekala, že se tohohle dne dožiju. Zítra budou blogu dva roky! Věříte tomu? Ještě nikdy mi nic nevydrželo takhle dlouho. Alespoň nic, co vyžaduje určitou námahu a tvůrčí činnost.
S blogováním jsem začala částečně z čiré nudy, protože jsem měla prázdniny na vejšce, takže od řekněme půlky června do konce září, což je opravdu dlouhá doba. Navíc mezi svými přáteli bohužel nemám moc lidí, se kterými bych si mohla o svých knihách a seriálech pokecat, protože takovéhle věci je prostě nezajímají nebo se nevyznají tak, aby to za něco stálo. (Je hezké, že kamarádka přečte celé tři knihy ročně, ale stejně nezná žádné z těch, které čtu já.) Takže jsem po přečtení Zlodějky od Sary Watersové, která byla naprosto úžasná a já to neměla komu říct, začala ventilovat na internetu. Od toho byl přece stvořen, no ne? Postupně mě to ale začalo opravdu bavit a to díky vám, mým čtenářům. A abych se vám za ty krásné dva roky odvděčila, máme tady na mé poměry obrovskou soutěž. O co se bude hrát?

 1. cena

Knihy Kruh a Oheň od Matse Strandberga

2. cena

Kniha dle vlastního výberu do 300 Kč na Bux.cz

3. cena

Jsem roztříštěná od Tahary Mafi

4. cena

Dívka na klíček od Paola Bacigalupiho

5. cena

Lexikon lektvarů paní Daneové od  Katherine Howeové

Budeme mít pět výherců a opět prosím pouze Českou republiku (mým slovenským čtenářům se omlouvám, ale zasílání čehokoli do zahraničí mě prostě znervózňuje). Soutěžit můžete ode dneška do 15.8. Každý může soutěžit pouze jednou, mělo by vám být víc než 13 let, ale to si těžko ověřím. Opět stačí vyplnit formulář a opět vám dám možnost denních vstupů. Tak jdeme na to ne?
Jenom poznámka na okraj: Rafflecopter nezvládá diakritiku, takže prosím, pokuste se jí vyvarovat, jinak jsou odpovědi nečitelné.

a Rafflecopter giveaway
Všechny knihy, ze kterých máte na výběr jsou jednou čtené (kromě Lexikonu lektvarů, ten se u mě prostě vyskytl dvakrát) a buď se mi nelíbily nebo jsem si jistá, že už je znovu číst nehodlám a proto si myslím, že si zaslouží nový domov, kde by je někdo opravdu miloval. Doufám, že to nevadí, i tak jsou v perfektním stavu.

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Velká gratulace, Ohano!! :-)
A musím uznat, že sis pro nás připravila více než lákavou soutěž! Protože ty ceny..! Wuaá! Jsi normální?! :-O :-D
No a až teď jsem si přečetla tu JASNĚ ČERVENOU NEPŘEHLÉDNUTELNOU VĚTU o té diakritice a já absolutně vůbec netuším, jestli jsem někam do svých odpovědí cpala háček nebo čárku :-/ Typické.. :-D
Ale ne, jinak opravdu doufám, že v blogování budeš i nadále pokračovat (zahrnovat nás svými videi, lákat nebo odrazovat recenzemi..) a prostě se na nás jednou nevybodneš! Protože bez tebe by to tady nebylo to pravé ořechové ;-)

Unknown řekl(a)...

Je troufalé tě zbožňovat za tuto soutěž? Ne! Já tě zbožňuju, ty ceny jsou dokonalé. Zvlášť ta 1 a 2. 3 už mám doma a právě ji čtu :DD Všechno nejlepší k druhým narozkám a ať se ti daří stejně dobře jako teď. Ps: Hlavně ve videách. Na těch nejvíc ujíždím :D

Unknown řekl(a)...

Všechno nejlepší tvému blogu :DD

Erný řekl(a)...

Už se také těším až budu slavit nějaký ten rok blogování... jaksi jsem vždycky se vším sekla.. :D No ale začala jsem blogovat ze stejného důvodu jako ty! Ve třídě na základce jsem měla jenom jednu holku, co četla, ale i tak jsem se k ní moc necpala. Sem tam jsem donutila jinou kamarádku, aby četla, ale prostě to nebylo ono. :D A teď tu zase vykládám své 'životní' příběhy místo toho, abych to pogratulovala. Ach jo. -_-
Takže ti gratuluji a zůstaň tu ještě dlouho a natoč další tunu videí! :D ^^

Anonymní řekl(a)...

Gratuluji k narozeninám! Ať blog kvete dál! :)

Ohana řekl(a)...

páni, díky všem..jsem ráda, že se soutěž i blog líbí :)

Anonymní řekl(a)...

Přeji hodně úspěchů v dalším blogování..
Děkuji za soutěž, ceny vypadají úžasně.

P.S. Jsem idiot a samozřejmě jsem zapomněla v první odpovědi napsat email, takže ho zmiňuju aspoň tady: martheen09@seznam.cz

Nika řekl(a)...

Velice gratuluji :)
Sakra! já si nepřečetla tu červenou větu :D Půjde to po mně teda rozluštit? :D

Terisekk řekl(a)...

Chtěla bych ti poděkovat za možnost zasoutěžit si. :)) Přeju Ti pěkný zbytek prázdnin a spoustu skvělých knih!

Unknown řekl(a)...

Ach jo.. Jsem na ton stejně jako Nika... :// moc se omlouvám..

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)