Co je nového - Srpen 2013

31. 8. 2013


Tak, další konec měsíce je tady. A tentokrát taky konec prázdnin pro některé z vás. Cha, dobře vám tak. Já letos prvně prázdniny neměla a věřte mi, bylo to kruté. Obzvlášť, když se pohybuju v téhle komunitě lidí, většinou školou povinných, kteří na svých blozích plánují akce na prázdniny, protože všichni přece budeme mít tolik volného času. No to je teda fakt vtipný. To si pak tak říkám, jak moc je ten život nefér. Ale nebojte, na vás taky jednou dojde. 
A teď zpátky ke knihám. (Nezněl ten první odstavec moc zahořkle, že ne?) Za tenhle měsíc jsem si světe div se zase pár knížek pořídila, protože jsem prostě nenapravitelná, ale nevypadá to, že by mě za to někdo hodlal hubovat. Tak se podívejte na ty krásky:


Není jich moc, ale rozhodně stojí za to. A tady vám o nich ještě něco povím:


Omlouvám se za svůj účes, ale právě jsem vylezla ze sprchy a dostala chuť natočit video, takže tak.

4 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Úspěšnou smolařku jsem si tento měsíc také pořídila (spíše díl,který mi chyběl). Jinak moc pěkné kousky. :))

Šárka S. řekl(a)...

Pěkné kousky :) (Obdivuju tě. Opravdu ses držela. Já si tenhle měsíc pořídila 14 knih. Ups :D). Ve čtvrtek jsem si zrovna donesla první díl Ošklivých domů. Tak jsem na to opravdu zvědavá, ale vůbec nevím kdy se k tomu dostanu, protože jsem si toho dotáhla opravdu hodně a teď vůbec nevím, co mám číst dřív. Závist mám taky v plánu si pořídit, ale zatím jsem nepřečetla ani ten Luxus, takže ještě ani nevím, jestli se mi to bude líbit nebo ne.
Za Vykladačku ti ještě jednou děkuji. Určitě si jí brzy přečtu, ale nejdřív musím přečíst tu hromadu knih z knihovny a knížku na referát :(. Pak ti dám rozhodně vědět, jak se mi líbila. Tak či tak, nepáchej prosím sebevraždu :(. Kdo by mi pak doporučovat všechny ty úžasné knížky :D.
Jinak doufám, že už je noha v pořádku nebo brzy bude :)

Anonymní řekl(a)...

Tak konečně jsem se taky odhodlala ke komentáři...já na to moc nejsem, ale řekla jsem si, že tentokrát už se rozhoupu :). Westerfelda jsem dorazila už před létem, a za sebe můžu říct, že rozhodně nezklamal a jde o skvělé zakončení celé série....ovšem já využila svazků z knihovny. Závist sedí doma na poličce a už se na ní nějaký ten pátek chystám, ale kvůli jiným na ni stále není čas, tak snad se to během září podaří...takže tam jsem taky zvědavá jak to bude pokračovat. A jinak v srpnu mi do knihovničky přibyl hlavně druhý díl Divergence od V. Roth - Rezistence, tu už jsem i stihla přečíst a byla skutečně skvělá, plus 12.díl ze série o Anitě Blake...konečně!, který právě čtu. No a samozřejmě ještě dalších 5 knih ;-)...nějak se vždycky neudržím. >maire

Ohana řekl(a)...

Nikol: díky :)
Tiw: koukala jsem docela vyjeveně na tvou sbírku..kde to prosímtě všechno bereš? :) A za Vykladačku nemáš vůbec zač, štěstí stálo při tobě a já už se těším na recenzi. :)
Maire: Úterní recenze bude právě o Anitě. Určitě se neboj mi kdyžtak k článku říct, co sis o ní myslela ty. Divergence se mi vůbec nelíbila a docela jsem se vzdala plánů na dočtení téhle série. Je Rezistence lepší? Zatím na ní slyším docela rozporuplné názory.

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)