Knižní vzpoura - level 2

20. 11. 2012


Skvělá výzva z dílny Awekki, ve které se všichni snažíme bořit stereotypy. Nikdy vás nenapadlo číst za chůze nebo čichat ke knihám? Tak teď je ta správná chvíle, kdy můžete vyzkoušet něco nového! Budete mít dost odvahy splnit všechny mise a dostat se až na vrchol?


Nakupování nových knih, přestože už jich mám doma hromadu - můj neustálý problém. Na goodreads mám momentálně téměř 90 knih, které vlastním, ale ještě jsem je nečetla a přesto kupuju pořád další. Problém? Pro někoho možná, ale já si prostě nemůžu pomoct a stejně věřím, že se ke každé z nich jednou dostanu.

Čtení ve škole - to jsem provozovala pravidelně. Na základní škole a na střední vždycky pod lavicí, ale na vysoké už jsem si vytáhla knihu beze studu přímo na stůl a četla - výhoda velkých poslucháren :)

Blogování o knihách - vzhledem k tomu, že tenhle článek zrovna čtete na mém blogu, myslím, že to už blíž vysvětlovat nemusím. Bloguju už přes rok a pořád to miluju a pořád mě to strašně baví. Jen doufám, že mi to vydrží i do budoucna.

Založení knihy čímkoliv, co je po ruce - tohle se mi opravdu občas stane. Obzvlášť když čtu delší dobu v kuse a pak mě někdo zavolá abych šla třeba něco udělat nebo se šla podívat na něco v televizi a já za boha nemůžu najít záložku. To potom popadnu cokoliv co je zrovna po ruce a je mi víceméně jedno, co to je, hlavně že to poslouží svému účelu.

Plyšák na posteli? Proč ne?
Peníze? Když jsou po ruce...

Když jí člověk u stolu v kuchyni, občas popadne to nejbližší :)
Čtení u jídla - rozhodně nic pro mě. Zkusila jsem to včera při obědě, ale stálo mě to tolik nervů, abych si knihu nepocákala (zrovna byla rajská omáčka) a abych se strefila vidličkou do pusy, že bych za chvíli měla žaludeční vředy. Ne, tohle už znovu dělat nebudu. Radši hezky jedno po druhém.

5 komentářů:

Bastera řekl(a)...

Taky jsem teď postovala knižní vzpouru :) Teda zakládat knihu tisícovkou bych taky chtěla, máš jich víc? :D Jinak přesně mám doma asi 50 knih, které jsem si koupila a ještě nestihla přečíst a už hledám, co kde zase koupit :D A já čtu u jídla většinou u snídaně a večeře, namažu housku a koušu a čtu, rajskou bych taky raději vynechala :)

Rodaw z Knihánkova řekl(a)...

Skvělý!! Do tohoto skvělého projektu bych se taky chtěla zapojit :)

Ohana řekl(a)...

Bastera: :D hele nemam, i tuhle jsem musela pro účely focení zapůjčit z maminčiny peněženky :) Já teda u jídla sleduju většinou seriály.

Rodaw: jen se zapoj :) je to vážně zábava

Awekki řekl(a)...

Číst u rajské jsme ještě nezkoušela, ale věřím, že to musí být těžké :D To chce něco, co neudělá takový svinčík :D (Nedoporučuju nic s čokoládou, nejednou se mi stalo, že jsem si ji rozpatlala po celé knížce :D )
A gratuluji :)

Ohana řekl(a)...

Ježiš a čokoládou bych se ke knížce ani nepřiblížila! Tu já mam vždycky všude :D

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)