Knižní vzpoura - level 4

4. 12. 2012


Skvělá výzva z dílny Awekki, ve které se všichni snažíme bořit stereotypy. Nikdy vás nenapadlo číst za chůze nebo čichat ke knihám? Tak teď je ta správná chvíle, kdy můžete vyzkoušet něco nového! Budete mít dost odvahy splnit všechny mise a dostat se až na vrchol?


Rozečtení dvou a více knih - tohle obvykle neprovozuju, protože se mnohem radši soustředím na jeden příběh za druhým, ale zkusila jsem, abych skutečně splnila každý kousek výzvy. Vzala jsem si knihu povídek od Sakyho a Na velikosti nezáleží od Meg Cabot a musím říct, že tahle kombinace povídek a románu ještě jde. Se dvěma romány to ale rozhodně zkoušet nebudu.

Čtení pod dekou s baterkou - první z mých vlastních výzev. Zkoušeli jste to někdy? Já tohle provozovala hlavně, když jsem byla malá a měla jsem už jít dávno spát, ale rozhodla jsem se starý zvyk oživit. Sice jsem se pod tou dekou málem udusila, ale nevadí, mise splněna :D


Upřednostňování čtení před úklidem - provozuji pravidelně. Nedělá mi totiž problém před úklidem upřednostnit cokoliv :)

Vnucování knih lidem, kteří o to nestojí - vyzkoušela jsem na svém otci, nečtenáři. Díval se na film o Zodiacovi a protože mám o tomhle vrahovi knihu, hned jsem mu ji vnutila, že si ji musí přečíst. Nekoukal se na mě nadšeně, ale knihu si aspoň vzal, tak si ho za pár dní budu muset přezkoušet, jestli se do ní alespoň podíval (ale pochybuju o tom). No, uvidíme.

Čtení v kině/divadle - provozuju pravidelně. Chodím totiž do kina většinou sama, takže při čekání před začátkem a ještě v průběhu trailerů k novým filmům a reklam vždycky čtu. Sice to lidem může připadat smutné, ale já do kina chodím jen na filmy, které za to opravdu stojí a chci si je tedy pořádně užít, což nemůžu, když mi do toho někdo pořád kecá.


Tak, další level dosažen. Mám ze sebe radost :)

1 komentářů:

E_V_E řekl(a)...

ja tiež nečítam 2 knihy naraz, potom sa mi pletú príbehy ale v rámci vzpoury som čítala báje a povesti a Dedičku, takže keď sú 2 rôzne žánre, tak sa to ešte dá 8)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)