Co je nového - Únor 2013

28. 2. 2013



Únor je za námi. Nebudu se podivovat nad tím, jak rychle zase uběhl, protože únor je přecijen poněkud kratší, takže má nárok utéct rychleji, nebo ne? Co mě ale udivuje je, co všechno se za ten kratičký měsíc stalo v mém životě. Největší novinkou je samozřejmě stěhování, ale staly se i další věci mě a kolem mě, které člověk v takovém sletu prostě nečeká. Teď jen doufám, že březen bude nudný a vleklý, abych se mohla trochu vzpamatovat. Tolik vzrušení najednou je na mě prostě moc. Teď už ale zpět k věci. Co že jsem si za tenhle pidiměsíc pořídila do své skromné knihovničky?


A pokud chcete víc než jen fotku, budete muset přežít trošku toho mého blábolení:



Četli jste některé z mých nových miláčků? A co jste si za únor pořídili vy?

5 komentářů:

Martina F řekl(a)...

Dost velká várka knížek za krátký měsíc! Já jsem se taky zbláznila a nakoupila snad milion knížek a k tomu ještě výprodej v Buxu. To budu číst tak rok. :-)

Janina řekl(a)...

Čítala som len knihu Sapphique a veľmi sa mi táto kniha páčila....ináč super zbierka :)

Ohana řekl(a)...

Díky :)

Martina: a co pěkného sis koupila? Jen se pochlub..

Martina F řekl(a)...

Z Buxu jsem si objednala Pokoj od Emmy Donoghue, Zahradu pozemských rozkoší od Giacinty Carusové a dvě dektetivky Herna a Fénix od Johna Connora. O posledních dvou nevím, co čekat. Uvidíme. Ještě jsem chtěla V srdci země od J. M. Coetzeeho, ale už bylo vyprodáno. Jinak mám všechny knižní přírůstky na svém blogu. :-)

Anonymní řekl(a)...

Páni, děkuju za to, že jsem na tenhle blog a na tohle videjko narazila! :-)
Tvoje "blábolení" mě neskutečně zaujalo, hrozně hezky vyprávíš a ještě líp se posloucháš. Hned musím jít zkouknou tvá další videa! :-)
Co se knih týče, třináctka je pěkné a vysoké číslo. O většině knih jsem slyšela, ale neměla jsem zatím možnosti si je přečíst nebo pořídit. Jediné, na co se chystám, je Terapie láskou. Tak snad mi brzy přibude v knihovničce :-)
A už se těším na tvou novou knihovničku, videjko rozhodně zkouknu ;-)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)