Co je nového - Březen 2014

22. 3. 2014


Tenhle měsíc trochu brzy, ale doufám, že mě to alespoň donutí příštích několik dní nic nového nekupovat. Taky jsem chtěla do videa zakomponovat unboxing, což bych sice mohla natočit zvlášť a pak to prostě vložit do zbytku mého videa, ale proč to dělat složitě, že? Točila jsem tedy hned po příchodu z pošty a protože nemám ráda, když se mi tu hotové video válí několik dní nebo týdnů, aniž bych ho nahrála a ukázala vám ho, tak jsem se rozhodla podělit se hned. Jak jsem slibovala, tentokrát už mám lepší náladu a jsem víceméně zpátky v normálu. Tak tady jsou moje přírůstky na fotce:


A zase jedno příliš dlouhé video:


Co jste si koupili vy? A četl někdo některou z mých knih? Jak se vám líbila? A co ty tagy? Máte nějaké otázky? Navrhnete mi nějaký, který byste chtěli vidět?

Na závěr chci poděkovat za nominaci do Knižních blogových ocenění za Videa roku. Je mi jasné, že vyhraje Rodaw (a taky si to zaslouží), ale i ta nominace mě strašně potěšila, takže ještě jednou děkuju. :)

8 komentářů:

Bára "Ettelëa" Kuzniková řekl(a)...

Tak tohle mě pobavilo! :D Ta knížka rad, konkrétně - jak nespálit toust :D Protože jsem si začala zrovna před chvilkou dělat tousty, jenomže pak jsem si všimla, že jsi nahrála nové video a pustila si ho. No a na tousty jsem pak úplně zapomněla a vzpomněla jsem si, až když byl pokoj plný šedého dýmu :D Takže teď větrám jako šílenec, protože to neskutečně páchne, mám v bytě krásně šedo a tousty jsou samozřejmě na uhel… Asi bych si tu knížku měla taky koupit :D No, každopádně super video a teď si jdu zase zkusit udělat ty tousty…

Knižné Maniačky řekl(a)...

Pekná zbierka :)) Poznám len málo z týchto kníh, ale každá vyzerá super :) Hlavne Etiketa Špionáž :)

Šárka S. řekl(a)...

Pěkné kousky. Jsme zvědavá hlavně co řekneš na Etiketu&Špionáž a Zakázanou přitažlivost. Já jsem před pár minutami dočetla Nepřítel mého nepřítele a nemůžu se dočkat, až naše knihovna koupí třetí díl. :)

Rusallka řekl(a)...

Asi každý pozná tú radosť z otvárania balíčku s knihami :) Väčšinu z tvojich kníh som však ešte nečítala :/

Anonymní řekl(a)...

Parádní sbírka! Já teď skoro vůbec nekupuji, protože mi mamka buď odmítne (zapomene, heh) dát kapesné, nebo to musím utrácet za kroužky a věci do školy, které si musím kupovat sama. :D Takže já jich mám zatím za březen... No, spoustu z knihovny, jednu jsem dostala a jednu koupila. A to ještě minulý měsíc a teď přišla.
To s tou poštou úplně chápu, protože mě to často zvedá ze židle. Úplně to nejhorší je, když si objednám knížku a ona je poškozená. O_O

Suzanne řekl(a)...

Krásné přírůstky. A pěkná kupa:) Já mám momentálně rozečtený První hrob napravo a Archiv. Z Hrobu jsem zklamaná, Archiv se mi zatím líbí (ale čtu ho v angličtině, takže mi to dává kapku zabrat:) A pak mám na hromádce k přečtení taky Citadelu a Etiketu a špionáž a na obě se moc těším.
Četla jsem Desátou symfonii. Je to kniha ve stylu Dana Browna, ale autor má takový divný styl, nevím, nezaujalo mě to...
A tu nominaci si zasloužíš. Tvoje videa jsou skvělá a já se na ně ráda dívám. Takže klidně natoč i nějaké tagy, čím ví videí, tím líp:))

HλNKA řekl(a)...

Kráááása! Já se snažím v nakupován knih krotit a překvapivě mi to i docela jde. Není totiž místo v knihovničce :-D A úplně jsem v tobě viděla sebe, jak jsi otvírala ten balíček. Mám tendence objímat a pištět, když ty krásky vidím! :-D Pokud ovšem nejsou nějak poškozené jako v tvém případě. Taky se mi přesně tohle stalo u Vražedné pomsty a vždycky jsem akorát naštvaná a mám chuť skoncovat v objednávkami přes internet.
A videa toč! Klidně pořád! Ráda se na ně dívám :-)

Wolf Draven řekl(a)...

Krásné knihy :)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)