Co je nového - Duben 2014

29. 4. 2014


Přichází Máj, lásky čas. A hlavně měsíc, ve kterém se odehrává Svět knih. A ručníkový den. Ale nejdřív, než se tohle všechno krásné a skvělé stane, musíme zúčtovat s předchozím měsícem. Duben už zase končí, a i když jsem se snažila být hodná, stejně jsem neodolala a pořídila si alespoň pár knížek. Ale všechny byly vážně levné, takže se to skoro ani nepočítá, ne? A na konci videa mám pro vás důležitou otázku, takže prosím dokoukejte do konce a zkuste mi poradit, protože já vážně nevím. Tak jdeme na to. Moje přírůstky:


A samozřejmě nezbytné video, i když tentokrát je překvapivě krátké.


A co vy? Co jste si koupili? Využili jste Dne bez DPH? Nebo taky šetříte na Svět knih? Který den mám jet? Uvidíme se tam?

3 komentářů:

HλNKA řekl(a)...

Moc pěkné video! Každopádně nalákat umíš, takže do Levných knih pro Putování Měsíčního stínu poběžím :-)
Jinak co se nakupování týče, tenhle měsíc jsem se taky krotila, protože na veletrhu nechám výplatu, žejo :-D A když už jsem to téma nakousla, já tam budu v sobotu, ačkoli nevím, že se koná nějaká blogerská slezina!! Jakto???!!! :-D A ráda bych i tebe poznala osobně, pokud by to bylo možné, takže jo... Musíš tam být v sobotu! :-D

Vera Paradis řekl(a)...

super video čítala som iba pychu a predsudok a zombie a nejako ma to nebavilo tak snad teba to baviť bude :)

Ohana řekl(a)...

花HλNKA: Díky :) teď jenom doufám, že bude tak dobrá, jak anotace slibuje..maličko mě znervózňuje, že veletrh je těsně po výplatě, takže budu mít plný účet a takové obrovské pokušení...taky by to mohlo dopadnout tak, že nebudu mít příští měsíc co jíst :D nevím jak je možné, že nevíš, ale na facebooku je k tomu událost Sraz po světě knihy :) A v sobotu tam budu..přemluvili jste mě :)

Vera: to doufám, jinak budu hodně nešťastná :/

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)