Knižní povídání: březen/duben

17. 4. 2014


Zase utekl měsíc a já přečetla své standartní množství knih, tedy 8. Začíná mi to připadat maličko podivné, že se pořád držím na osmi za měsíc. I když zase tak podivné asi ne. Obvykle přečtu knihu za víkend a pak jednu za celý zbytek týdne, takže by to i odpovídalo. Teď třeba mám rozečtenou skvělou detektivku Mezi zrnky kávy, a vůbec nemám čas se k ní dostat, takže i když jsem jí mohla mít přečtenou za dva dny, už jí čtu mnohem déle. Vážně neexistuje povolání, ve kterém může člověk číst kdykoli chce? Nemohla bych být třeba prodavačka v nudném obchodě, kam nikdo nechodí? No nic, tady je mé povídání o těch osmi kráskách, které jsem přečetla:


A co vy? Četli jste některou? Chystáte se?

7 komentářů:

Ad-Libri řekl(a)...

Mezi zrnky kávy mám ve svém seznamu doživotní četby hned jako první, četla jsem anotaci a názory na ni a evidentně je výborná! :)

Ohana řekl(a)...

Právě jsem dočetla a je vážně skvělá..rozhodně doporučuju :)

Suzanne řekl(a)...

Já mám Archiv doma, strašně se na něj těším, ale mám naprosto děsný skluz s prací, prostě špatná kombinace. Tak kolem něj chodím s tím, že si ho přečtu až dokončím zakázku. A ty mi teď řekneš, že si ho musím přečíst hned a já ho mám vedle sebe na poličce, stačí natáhnout ruku...
Jinak, moc hezké video, jako vždy. Chtěla bych mít taky někoho, kdo by mi půjčil Bavettovi (stačila by mi ta Zakázaná přitažlivost, první dva díly mám doma:)

Jednorožec Radynka řekl(a)...

Já jsem taková prodavačka. Občas je tam nuda a já si stíhám číst a občas si ani nestihnu zalít kafe :D

Unknown řekl(a)...

Ahoj, mňa by naozaj veľmi zaujímalo čo robíš s knihami, ktoré sa ti nepáčia? Dosť si teda kritizovala napríklad Malé ženy v tomto videu a minule som od teba čítala aj dosť negatívnu recenziu na nejakú knihu so Zobmíkmi, presný názov ma už nenapadne. No každopádne ma zaujíma, či knihy, ktoré ťa neoslovia predáš/daruješ, alebo si ich nechávaš všetky, napriek tomu, že ti nič nedali a už sa k nim pravdepodobne ani nevrátiš?

Ohana řekl(a)...

Suzanne: :D promiň, já neměla v úmyslu někoho takhle trápit, ale když ta knížka je vážně strašně dobrá..však uvidíš ;)

Unicorns love books: já bych si čas od času taky v práci stíhala číst, ale myslím, že šéf a ostatní v kanceláři by se na to nedívali zrovna přívětivě..

Eva Ostrolucká: momentálně mám všechny podobné knihy vyskládáne u rodičů pod stolem v mém bývalém pokoji, některé mám u sebe doma ve spodní poličce a pár jich zatím zůstává na poličkách, dokud nebudu potřebovat zaplnit to místo něčím lepším. Chystám se je všechny prodat, ale zatím jsem moc líná to všechno fotit, sepisovat a potom balit a odesílat, takže se jen kupí pod stolem..

Cecilka řekl(a)...

K té Etiketě...
Mně přišlo, že tam nějaké společné znaky s Harry Potterem jsou, ale jen v ději. Kdybych si teda nepřečetla to přirovnání, vůbec by mě to nenapadlo.
Ale pokud ti chybí detaily, které dělají Harryho Harrym, tak... nevím, jak to napsat... Ty detaily bych tam čekala, kdyby Marie Lu přirovnávala Gail k Rowlingové. (I když je jasné, že Harry bez Rowlingové není a Rolingová není bez Harryho. :D ) Snad jsem to napsala srozumitelně. :o)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)