Vyhlášení vítězů

26. 6. 2012

 
Dnes šestou hodinou ranní soutěž skončila a já se rozhodla vás všechny dál nenapínat a co nejdřív přejít k vyhlášení (taky nesnášítě soutěže, které skončí a další dva týdny člověk čeká, než se dozví jak to dopadlo?). Každopádně trochu něco k číslům - zůčastnilo se 96 lidí (jakože cože??), z mých zhruba 30 followerů se blog dostal na krásných 104 a celkem jste nasbírali 732 vstupů. Našli se tací, kteří mají všech 16 vstupů, takže skutečně poctivě chodili každý den, ale byli tu i lidé, kteří mají pouze jeden vstup. Pečlivě jsem si zkontrolovala každého následovníka a každý odkaz na mou soutěž a jsem vážně potěšená, že se našlo naprosté minimum provinilců, kterým jsem ten vstup vážně musela smazat. Chci se ještě trochu vykecávat, ale nechám si to až pod jména vítězů, jinak mě tu asi brzy ukamenujete. Takže kdo vyhrál?

1. cena: Lauren DeStefano - Past
Melissa
(vstup 326)
 
2. cena: Veronica Roth - Divergence
Fée
(vstup 195)
 
3. cena: Kniha dle vlastního výběru
 Jeanne
(vstup 352)

Výherkyním moc gratuluju. Okamžitě odesílám emaily a budu doufat v rychlou odpověď, ačkoliv na to není žádný limit, protože takhle ke konci června nemusí každý být doma a čekat na email - začínají dovolené a podobně, známe to. Vy, kteří jste nevyhráli, je mi to líto, ale takový je život. Za měsíc a kousek má narozeniny blog, takže nejspíš bude další soutěž a můžete zkusit své štěstí zase tam. Jinak Melissa zrovna byla jedna z těch pravidelných (nasbírala 14 vstupů), takže se skutečně vyplatí si nasbírat těch vstupů co nejvíc. Příště na to myslete :)
Na začátku jsem řekla, že chci ještě trochu kafrat. Chci vám totiž všem strašně poděkovat. Obrovská účast mě ohromně potěšila. V první den soutěže byla návštěvnost blogu tak obrovská, že jsem se začínala bát nějakého přetížení :) Hlavně chci ale poděkovat za všechny gratulace v komentářích k soutěži. Každé mě krásně zahřálo u srdíčka až jsem si začala říkat, jestli jsem vám to náhodou nenařídila jako další vstup. :) Takže ještě jednou gratuluji a děkuji a omlouvám se, že nemůžu dát cenu každému z vás.
 
 

8 komentářů:

Martin řekl(a)...

Vstupy jsem sbíral pravidelně, ale asi mi chybělo to příslovečné štěstí. :)
Gratuluji vítězkám.

Ohana řekl(a)...

Štěstí už holt člověk neovlivní..

Rodaw z Knihánkova řekl(a)...

Gratulace!! :-))

Margareta řekl(a)...

Škoda, taky jsem sbírala vstupy pravidelně každý den. Snad příště. :) Gratulace vítězům ;)

Cecilka řekl(a)...

Gratuluji vítězům. :)

Anonymní řekl(a)...

Hrozně děkuji za výhru knihy PAST, když jsem email dnes četla v práci skákala jsem štěstím na židli tak že jsem málem spadla :-) opravdu se na knihu mooooc těším.

Alžběta Široká řekl(a)...

Aaaaaa, nehorázně jsi mi zvedla náladu :-) Mail jsem si přečetla zrovna ve chvíli, kdy mi bylo pod psa a následně jsem začala jásat, smát se a nálada se zlepšila o sto procent!! :-))

Ohana řekl(a)...

:) Jsem ráda, že jsem vám oběma udělala takovou radost. Škoda jen že nemůže být výherců víc..

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)