Co je nového - Leden 2013

27. 1. 2013


Leden už je skoro pryč. Je to vůbec možné? Tenhle měsíc strašně utekl. Asi tak jako každý jiný. Alespoň mi to tak přijde. Člověk si naplánuje takových věcí a pak jenom mrkne a měsíc je pryč. Jak můžete vidět vpravo nahoře, zatím jsem přečetla 6 knih a viděla bych to na takových 8 do skutečného konce měsíce. Tedy pokud se mi povede ještě dneska víc číst než dělat cokoliv jiného. Tak mi držte palce. Teď jsme tu ale proto, abych se pochlubila se svými novými přírůstky a to také hodlám udělat, takže držte si klobouky, jdeme na to.

Celkový pohled na ty krasavce:


A moje okecávání:


Proč jen mi YouTube vždycky vybere tak strašné obrázky jako miniatury, to nikdy nepochopím, ale doufám, že se i přes to bude video líbit. Co jste si za leden pořídili vy? Pochlubte se mi v komentářích. :)

4 komentářů:

Maataaa řekl(a)...

Skvelé video ako vždy. :)
To s tými okuliarmi ma pobavilo, mám podobnú skúsonosť...hoci v poslednej dobe dávam prednosť kontaktným šošovkám. :)
A ku knihám...určite nie si sama, kto nečítal 1984, som potom zvedavá na tvoju recenziu, a určite si v blízkej dobe prečítam aj ja. :)

Janina řekl(a)...

Aj ja som si za január kúpila od Stephena Chboskeho Charlieho malé tajomstvá :)

Snáď sa ti podarí prečítať ešte ďalšie dve knihy a my ostatní môžeme očakávať ďalšie super recenzie :)

Bastera řekl(a)...

S těmi brýlemi to mám naprosto stejně, jak si má člověk sakra zkoušet brýle, když se pořádně nevidí?! :D Jinak super video. Kde jsi vzala v Levných knihách Brönteové? Já chci taky!!! U nás je nemají :(

Ohana řekl(a)...

Maataa: díky :) já se třeba čoček bojím - nedokázala bych si asi sáhnout do oka
Janina: nakonec se povedlo a recenze určitě budou, hezky jedna za druhou :)
Bastera: díky. U nás je normálně mají ve velkém, asi se v jižních Čechách klasika až tak nenosí, mojí Jane Eyre mi třeba mamka hodila do záchodu :D (prý omylem)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)