Posuď knihu podle obalu #9

4. 1. 2013


Tohle meme je dobře známé, takže předpokládám, že nemusím vysvětlovat o co jde a vděčíme za něj Syki z Knižního doupěte.

Jonathan L Howard - Nekromant Johannes Cabal

Anotace: Johannes Cabal je brilantní vědec, který před lety upsal duši Ďáblu, aby si osvojil umění nekromancie. Bohužel pro něj se záhy ukázalo, že duše je k jeho výzkumu potřebná – a tak pro ni sestoupil až do ohnivých jam pekelných. Znuděný Lucifer mu pak navrhne sázku: pokud mu Johannes do roka a do dne nepřinese sto duší, přijde o život a zůstane zatracený navždy. A aby byla sázka ještě zajímavější, Satan mu k tomuto účelu zapůjčí kočovný karneval.

Můj názor: Nádhera, nemyslíte? Na první pohled se sice může zdát trochu matoucí. Jméno autora je zastrčené nahoře a stranou a jméno knihy obsahuje osobní jméno, takže by si člověk mohl myslet, že ji napsal Johannes Cabal. Ta kresba ale všechno bohatě vynahrazuje. Takovéhle obrázky miluju a zase jednou docela jastně vyjadřuje o co v knize půjde. A rozhodně jde o obálku, která na první pohled zaujme. Jen díky ní jsem při potloukání se po knihkupectví po knize sáhla a objevila další skvělé počtení. Já tedy zase jednou nemám nic než slova chváli. A pokud byste si mohli na knihu sáhnout, poznali byste, že je obálka navíc ze strašně příjemného papíru. Prostě po všech stránkách dokonalá.


3 komentářů:

Pompin řekl(a)...

ježiš fuj, já se tý obálky tak lekla :D ale jo je pěkná :)

Ohana řekl(a)...

Lekla? Prooč? Vždyť je taková nevinná :)

Bastera řekl(a)...

Z hlediska literární historie je opravdu povedená, to se musí nechat :) A ano jsem aktivní a nemáš zač, já sem chodím ráda :)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)