The book tower challenge

29. 3. 2014

Zase jsem se jednou pustila do něčeho šíleného. Ráda sleduju zahraniční videa booktuberů (youtuberů mluvících na svých kanálech o knihách a podobných skvělých věcech) a poslední dobou mě vážně bavilo sledovat videa Book tower challenge a řekla jsem si, proč to nezkusit :)
Jde o to, že máte seznam zadání, podle kterých musíte za 1,5 minuty najít knihy ve své knihovně a postavit je průběžně do komínku. Potom za další minutu musíte tyhle knihy seřadit abecedně. Nakonec spočítáte kolik knih jste vybrali a kolik se vám podařilo správně seřadit a to je vaše výsledné skóre. 
Tak, tady je ten šílený experiment:


Už jsem to točila před nějakou dobou, takže odpovědi nejsou úplně aktuální. Každopádně to byla docela sranda, takže vřele doporučuju a tady je můj výsledek:


Naštěstí znám svou knihovnu hodně dobře, takže mi nedělalo problém nic najít. Dokonce jsem po dotočení zjistila, že jsem našla i aliteraci - Morgan Matson (autora Amy a Rogera), jenomže když se mi věž zhroutila, Morgan zajela pod knihovnu a já si jí nevšimla, takže se do konečného skóre nepočítá. A Tak padne náš svět jsem se rozhodla počítat, protože i když si pořád nejsem jistá, jeslti vyjde pokračování u nás, letos v únoru vyšel třetí díl v originále (The Worlds We Make).
Jinak se omlouvám za špatnou celkovou kvalitu videa, ale v zápalu boje jsem tak nějak zapomínala udržovat dekórum a informovat vás o všem co dělám a co se děje mimo záběr. No, snad se bude líbit. A chci vidět některé z vás, jak se o tohle pokoušíte :)

4 komentářů:

Bastera řekl(a)...

Super video u některých bych asi taky nevěděla vůbec :) Ale mohla bych to někdy zkusit ;)

Šárka S. řekl(a)...

Hezké video. :)
Pokud se někdy odhodlám k točení videí, tak se do toho určitě pustím. :)

Anonymní řekl(a)...

Skvelý projekt a toto bolo také trochu chaotické, ale veľmi milé video, zabavila som sa :) A ešte dobre, že si to vymyslené slovo nestihla, lebo stroncium nie je vymyslené slovo, je to chemický prvok :)

Lenka P. řekl(a)...

Opravdu úžasné video!! :) Strašně mě bavilo.

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)