Knižní povídání: Květen/Červen

14. 6. 2014


Dalšího 15. se blíží a tudíž je tu další měsíční wrap up neboli knižní povídání. Tenhle měsíc jsem si vedla dobře, i když velkou zásluhu na tom měl ještě doznívající read-a-thon z úplného začátku a také knižní lahůdky, které jsem si pořídila na veletrhu a prostě se do nich musela hned pustit. Můj postup se zpomalil až potom, kdy jsem se pustila do cihličky pod názvem Jarmark marnosti. To si ale všechno můžete poslechnout v mém povídání. Tentokrát je pro změnu příliš dlouhé, takže doporučuji připravit si spoustu tekutin ať nezanedbáváte pitný režim a nemusíte video pauzovat. A jdeme na to:


Co pěkného jste přečetli vy? A jak byste popsali Ve stínu černých ptáků, pokud jste ji už četli? Protože já mám vážně velké problémy sepsat na tuhle krasavici recenzi..

5 komentářů:

katerina řekl(a)...

Ahoj Ohano, dovolila jsem si tě u sebe na blogu nominovat na Bloger Tag. Vím, že jsi nedávno dělala 25 facts about me, ale i tak budu moc ráda, když se zúčastníš :) Jinak, moc hezké video! :)

Anonymní řekl(a)...

Opět naprosto úžasné knížky! :) Zvlášť ta Nepravděpodobná pouť zní fakt skvěle.

HλNKA řekl(a)...

Je fakt, že u tvých videí mám zároveň otevřený seznam knih ke koupi na databázi knih, který se mi daří díky tobě rozšiřovat :-) Tentokrát to je o knihy Seznam tajných přání a Nepravděpodobnou pouť :-) Opravdu mě velice zaujaly a díky ti za to, že točíš tahle skvělá videa, díky nimž se dozvídám o hodně knihách, které si chci následně pořídit a přečíst :-)
A abys věděla, sleduju všechna tvoje videa pravidelně! Jen mě nějak nechytly ty odběry na YT :-D
A já si hned na začátku říkala, co je na té Ohaně nového? A poznala jsem to podle toho, jak si vždycky projedeš rukou vlasy :-D Tam mi došlo, že jsi je měla delší! :-D A musím uznat, že i tyhle kratší ti sluší! ;-)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,
taky jsem četla tu knihu ve stínu černých ptáků a bylo to vážně dobrý. konečně kniha bez upírů a vlkodlaků. Ted zrovna čtu detektivku Konec vosí sezony.

Bastera řekl(a)...

Jsem ráda, že se Ti Ve stínu černých ptáků líbilo, mě taky strašně bavila! A ty jména, co? :D Máš kratší vlasy viď? A ten Čistý mě zaujal a Panika taky, ale mám tolik knih před sebou ještě chjo :D
Chřipka válčila haha, jsem ráda, že nejsem sama, kdo občas plácne takovou kravinu :) Podobně jako můj medvěd místa jelena :D
Seznam tajných přání mě taky dostal, čekala jsem nějakou srandičku a ona byla tak krásná, ze života, horská dráha emocí, báječná! :)
A ta Nepravděpodobná pouť zní moc dobře :)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)