Baby daddy

6. 8. 2012

Popis z CSFD: Z Bena se ze dne na den stane táta, když před svým vchodem objeví odložené malé dítě, které tam nechala jeho bývalá přítelkyně. Ben se rozhodne holčičku vychovávat. Pomocnou ruku mu podá jeho máma, bratr Danny, nejlepší kamarád Tucker a jeho dobrá kamarádka Riley, která je do Bena v skrytu duše zamilovaná.

Úplně nová 20 minutovka, zatím má jen nějakých 6 dílů, takže tohle bude docela krátké. Zápletka je hodně neoriginální. Mladý muž dostane do péče dítě a musí se sám za pochodu naučit, jak se o něj postarat. Přimíchejte do toho trochu te tajné lásky a máte nový seriál Baby daddy. 
Upřímně nevím, co si mám o tomhle seriálu myslet. Zápletka neoriginální, obsazení docela sympatické, ale scénář je dost o ničem. Najde se tu hodně klišé a ačkoliv se má jednat o komediální seriál, já se maximálně párkrát uchechtla. Není to sice vyloženě špatné, ale také to není zrovna dobré. Navíc trojuhelník "kluk A, do kterého je zamilovaná dívka B, která se se svou láskou svěřuje klukovi C, který je zamilovaný do dívky B a závidí klukovi A, ačkoliv ten dívku B bere jen jako kamarádku" je téma používané tak často, že už jsme se ho trochu přejedla. Pokud ale hledáte nějakou krátkou zábavu na zabití času odpoledne, Baby daddy vám bude vyhovovat.


0 komentářů:

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)