Co je nového - Hlášení místního rozhlasu #4

25. 9. 2012

Další kratičké oznámení. Tentokrát se s vámi podělím hned o několik věcí. Tou první jsou k vaší radosti knížky. V minulém měsíčním Co je nového jsem vám ukazovala druhý díl trilogie od Beverly Swerlingové a stěžovala si, že první v Levných knihách neměli. Měla jsem v úmyslu ho někdy v budoucnu dokoupit, ale někdo mě v komentářích upozorňoval, že u nich v Levných knihách mají díly všechny (řekla bych kdo, ale nějak ten komentář nemůžu najít). Každopádně zaskočila jsem do nejbližších Levných knih a samozřejmě už zase měli jen třetí díl, ale já se nevzdávám, takže jsem hledala v hlubinách internetu až jsem našla a teď už mám pohromadě celou tetralogii.


Nejsou krásné? Tak to by byl první bod programu. Další je velice závažná otázka. Poprosím vás o naprosté soustředění. Nenechte se ničím rozptylovat. Pokud posloucháte hudbu, vypněte ji. Pokud je někdo s vámi v místnosti, radši ho pošlete ven. Tohle je jen mezi vámi a mnou. Chvilka koncentrace a teď do toho: rozhodla jsem se na začátku října začít novou soutěž a ráda bych vás požádala o typy na cenu do soutěže. Měla by to být knížka. Taková, která se dá ještě koupit. Může to být novinka, může teprve do poloviny října vyjít, ale může se jednat i o něco staršího. Co byste chtěli? Po čem vaše srdce touží? Pořádně si to rozmyslete a návrhy mi nechte v komentářích. Pokud si o nic neřeknete, nejspíš dokážu na něco přijít sama, ale mnohem radši bych vám dala to, co vážně chcete.

A nakonec věc, kvůli které tohl hlášení vůbec píšu. Konečně jsem se totiž dokopala k vytvoření buttonu pro svůj blog! Máte radost? Je vám to asi ukradené, že? Nevadí, já rozhodně radost mám a chci se s ním hned pochlubit, takže tady ho máte..


Líbí? Odteď ho najdete v mém menu a ačkoliv je to zbytečnost, já jsem s ním rozhodně spokojená.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Od Beverly jsem viděla u nás v Levných Knihách komplet všechny díly, možná jsem ti o tom psala já, ale jistá si tím nejsem :D Já od ní mám Plantáž Shadowbrook, ale ještě jsem se k ní nedostala.... :(

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)