Mad love

22. 9. 2012

Popis z CSFD: Komedie o čtveřici Newyorčanů. Dvou, kteří se do sebe zamilovali a dvou, kteří sebou pohrdají, tedy alespoň prozatím. Ben (Jason Biggs) je právník a taky velký romantik. Snaží si vybudovat vztah s Kate (Sarah Chylme), o které si myslí, že je ženou jeho snů. Larry (Tyler Labine), Benův nejlepší přítel a spolupracovník, který nevěří na lásku a většinou je všude za „křena“. Connie (Judy Greer) je spolubydlící Kate a pracuje jako chůva.

Po dlouhé době konečně opravdu povedená dvacetiminutovka. Zamilovala jsem se už po asi první minutě a nepustilo mě to až do posledního dílu. Ben osudově potká Kate a okamžitě se zamiluje. Seriál potom sleduje jednotlivé body jejich vztahu, jako první rande, první žárlivost, první hádka. Doprovází je přitom Katyina spolubydlící Connie a Benův kamarád Larry. Oba úžasně sakrastičtí. Connie nemá štěstí na muže a obecně nemá moc ráda lidi, takže Larryho, přehnaně sebevědomého prostorově výraznějšího a navíc líného právníka, od první chvíle naprosto nesnáší a pocity jsou to vzájemné. Tato dvojice tedy oživuje cukrování Bena a Kate a dohromady tvoří skvělou zábavu, kterou jsem si dávkovala jako jednohubky na konec dne.
A to je asi všechno - obsazení je skvělé, scénář úžasný, klišé tak akorát, prostě naprostá spokojenost. Jediné, co mi vadí je, že byl po první sérii zrušen, takže už se nedočkám víc než 13 dílů. Ty ale opravdu stojí za to.


A nakonec intro seriálu. Sice je kratičké, ale mě se líbí a na tu písničku jsem si vždycky zatrsala:

2 komentářů:

E_V_E řekl(a)...

nevyzerá to zle 8)

Ohana řekl(a)...

musím říct, že tenhle mě opravdu bavil

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)