What i like about you

29. 8. 2012

Oficiální text distributora: A čo miluje Holly na svojej staršej sestre Valerii? Všetko len aby nemusela ísť s otcom do Japonska. Stalo sa už totiž pravidlom, že vždy, keď Holly niekde zapustí korene, otca povýšia a musia sa znovu sťahovať. Tentokrát by radšej zostala bývať v Big Apple u sestry. Najprv jej však musí dokázať, že ich spolužitie bude perfektné... Holly Tyler (Amanda Bynesová) má 16 rokov a netúži nasledovať svojho otca do Japonska. Navštívi teda svoju staršiu sestru Valeriu (Jennie Garthová) a snaží sa predstaviť v tom najlepšom svetle a nenápadne dokázať, že práve ona by bola jej najlepšou spolubývajúcou. Keďže Valerie vyznáva Feng Shui, Holly prezariadi jej byt presne podľa týchto pravidiel. Posteľ je teda v kuchyni, aby smerovala na sever a otázka priateľa Garyho (Wesley Jonathan), či má priniesť nočnú lampu alebo otvoriť chladničku, je absolútne namieste. Ba čo horšie Holly ohrozí aj sestrinu kariéru PR manažérky v marketingovej firme, keď na prezentačnom večierku vyhodí Tonyho skateboard a potom sa ešte počas jeho skateovania na požičanom skateboarde vynorí priamo v strede jazdnej dráhy a Tony Hawk skončí na plne prestretých stoloch. Našťastie Valerie berie všetko s humorom. Koniec koncov ak by Holly odišla do Japonska, s kým by sa hádala a komu by mohla odovzdať svoje skúsenosti...?

Holly se má už zase stěhovat. Její otec dostal povýšení, kvůli kterému se ale musí přestěhovat do Japonska. Protože se stěhovali už několikrát, Holly by ráda zůstala v New Yorku, který si oblíbila. Naštěstí tu také bydlí její starší a už dospělá sestra Val. Holly se k ní tedy nastěhuje a celý zbytek seriálu je vlastně o jejich soužití. Protože je ale Holly 16, nejedná se o žádné "panebože, jak se o ní mám postarat, a jak mám ještě zvládat chodit do práce". Ne, Holly není žádná průšvihářka. Tedy ze začátku to tak vypadá, protože v pilotu zkazí na co přijde, ale potom se situace uklidní a ze seriálu se stává jednoduchá vztahovka. 
Holly má kamaráda Geryho, potom si pořídí přítele Henryho, jenže se zamiluje do dalšího kamaráda - Vince. Aby si utřídila myšlenky, odjíždí na konci druhé série do Evropy, odkud si přiváží Bena - nového přítele a řešení všech problémů. Skoro. Vince je totiž pořád někde poblíž a čeká na svou příležitost. Val se zase v průběhu všech 4 sérií snaží sehnat ženicha. Vystřídá několik potencionálních partnerů a dokonce je několikrát zasnoubená, ale pořád to ne a ne vyjít. Najde toho pravého?
What i like about you je nekomplikovaná, typicky americká dvacetiminutovka. Občas je dokonce i opravdu vtipná a hlavně má celé 4 série, takže je alespoň na chvíli na co koukat. Scénář občas postrádá logiku, ale to se stává i v lepších seriálech a hlavně obsazení je plné sympatických, koukatelných mladých lidí. Takže celkově nic světoborného ale svůj účel to plní.


2 komentářů:

Myanmar řekl(a)...

Tak přiznávám, že tohle nejspíš nebude šálkem mé kávy...ten děj mě ani trochu neláká a i podle obrázku nemám pocit, že bych si to měla pustit :)

Ohana řekl(a)...

Je to takové zábavné cosi o ničem, ale účel splnil - zabila jsem pár dalších hodin :)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)