In your pants

11. 7. 2012

Poslední dobou jsem se hodně dala na sledování booktuberů (knižních blogerů působících na you tube) a vážně mě zaujal jeden tag (něco jako meme, kde člověk označí ty, po kterých chce aby ho také udělali). Jmenuje se the "IN YOUR PANTS" book tag nebo také books in your pants a dá se u něj opravdu hodně pobavit. Pokud tedy dobře rozumíte angličtině, protože některé vtípky mohou být trochu méně očividné. Každopádně jedná se o to, aby každý označený bloger našel ve své knihovničce 10 knih. Na konec jejich názvů dodal "in your pants" (ve tvých kalhotách) a vybral ty nejvtipnější, které má ukázat ve videu. Video původce najdete tady: 

Odsud už se můžete proklikat na další pomocí video-odpovědí nebo po straně you tube doporučení. A protože ne každého baví sledovat videa, ve kterých se občas názvy i opakují, autorka vytvořila také tumblr pod názvem Books in your pants, na kterém by se měly postupně shromažďovat všechny použité tituly. A právě z téhle stránky vám chci ukázat některé opravdu povedené.
A moje oblíbená kniha, které dodání in your pants dává úplně nový význam:
Tohle tu samozřejmě nechci šířit, jen mě napadlo, že (pokud na to máte věk, protože některé ty názvy jsou hodně sprosté, pokud se přidá in your pants) se rádi také podíváte, pokud už to dávno neznáte :)

4 komentářů:

Luu řekl(a)...

:D :D To je epické :D

Ohana řekl(a)...

Taky mě to pobavilo :D

Myanmar řekl(a)...

:D Tak jo...posledních deset minut se bavím tím, že přidávám dovětek "V tvých kalhotách" za knihy ve své knihovně... Zatím mě nejvíc dostalo toto:

Aréna smrti v tvých kalhotách :D

Doufám, že mě to brzy přejde, protože by bylo blbý dostávat v knihovně záchvaty smíchu nad každou knihou vytaženou z regálu :D

Jillian řekl(a)...

:D:D:D:D Haha, tak to si děláš srandu :D:D:D Pěkne jsem se na večer pobavila :D

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)