Better with you

26. 10. 2012

Oficiální text distributora: Komediální seriál Better with you vypráví příběh jedné rodiny, jejímiž členy jsou tři velmi odlišné páry.
Maddie a Ben spolu chodí už devět let. Oběma je něco přes třicet a soustředí se na kariéru, Maddie je právnička a Ben hotelový manažer. Jsou do sebe stále až po uši zamilovaní, ale nikdy necítili potřebu se brát. Vědí jeden o druhém vše a jsou celkově spokojení.
Maddiina mladší sestra Mia je oproti své sestře velmi volnomyšlenkářská. Právě se nachází ve vášnivém vztahu, který trvá přesně sedm a půl týdne. Jejím vyvoleným je hudebník Casey, kterému je stejně jako Mie kolem dvaceti. Mají stejný životní postoj a vzájemné objevování svých charakterů jim přijde nesmírně vzrušující.
Rodiče Mii a Maddie, Vicky a Joel, jsou manželé už třicet pět let. Nedávno změnili svou životní filosofii ve stylu Carpe diem (Užívej dne). V této části svých životů mají pocit, že není třeba brát věci příliš vážně. Ačkoli spolu prožili mnoho a jejich vztah fungoval, díky Mie a Caseymu jim dochází, že je dobré být vice impulsivní a spontánní.
Všichni se nějak stýkají a potýkají, přičemž momentky z jejich vztahů srší humorem.

No, nevím jestli humorem přímo srší, ale je fakt, že jsem se zasmála. Máme tu tři různé páry - 7,5 týdne, 9 let a 35 let. Jedni se berou kvůli těhotenství, jedni žijí ve své validní životní volbě a vzít se odmítají a jedni už jsou se společným soužitím tak nějak smíření. Všichni si žijí svým životem, zažívají běžné i méně běžné situace a vypráví nám o nich v rámci dvaceti minutových epizod seriálu Better with you.
Musím říct, že tenhle seriál stojí a padá s obsazením. Námět totiž není nijak originální, scénář humorem nijak zvlášť nesrší, ale obsazení a herecké výkony všech zúčastněných z něho dělají něco mnohem lepšího, než by jinak byl. Každý z herců je pro svou postavu jednoduše dokonalý. Nebo to alespoň umí opravdu dobře zahrát. Každopádně, nad Better with you jsem se občas zasmála, občas jen napůl pousmála, ale ke cti mu slouží, že jsem se ani chvíli nenudila. Bohužel musím říct, že seriál byl asi stejně vlažně přijat i u ostatních diváků, protože loni na podzim byla odvysíláná poslední 22 epizoda první série a od té doby ani ťuk. Protože letošní sezóna pokračujících sérii už dávno začala, mám podezření, že Better with you bylo zrušeno. Inu, co se dá dělat. I tak mi poskytl průměrnou zábavu na několik odpolední a to se vždy cení.


 Pořád nevíte, jestli za to tenhle seriál stojí? Obraz řekně více, než tisíc slov:


0 komentářů:

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)