Don't trust the b**** in apartment 23

24. 10. 2012

Popis z CSFD: Chloe je pravá newyorská divoška, která nevynechá žádnou párty a pravidelně terorizuje celé své okolí. To ovšem způsobuje dost potíží její nové spolubydlící z maloměsta.

Chloe je mrcha. Ano, je to tak. A ona to o sobě moc dobře ví. Dokonce to využívá jako výhodu pro život v New Yorku. Jejím způsobem obživy je zveřejnit inzerát, že hledá spolubydlící, potom nebohou dívku okouzlit, vybrat od ní zálohu na nájem a kauci a potom ji svým chováním donutit k vystěhování. Přesně tak se do jejích spár dostane i June. Mladá a naivní dívka z maloměsta, která přijela udělat kariéru na Wall street. O práci i byt ale přišla hned první den, a tak se nastěhovala ke Chloe. Jelikož je June zoufalá, nenechá se jen tak zastrašit a z bytu se odmítá vystěhovat, i po tom, co Chloe použije všechny osvědčené triky. Ta ale pomalu zjišťuje, že June možná není až tak špatná, a že se jí v mnohém možná i vyrovná. Že by se z nich mohly stát kamarádky? 
Další z řady průměrných dvacetiminutovek. Jejím velkým plusem je obsazení - Krysten Ritter mám hodně ráda, Dreama Walker jí zdatně sekunduje a navíc tu máme Chloeina nejlepšího kamaráda - Jamese Van Der Beeka, který hraje sám sebe (znáte ho jako Dawsona z Dawsonova světa) a velice často si stěžuje, že po něm lidé chtějí jen historky o Dawson's creek a o jeho dalších úspěších nechtějí ani slyšet. Má chudáček velice smutný osud. Když se po pár dílech konečně rozjede příběh tohohle seriálu (tvůrci se konečně dohodli, o co v něm půjde), seriál najednou končí, tedy první série. Má totiž jenom sedm dílů. Druhá série je ale naplánovaná na konec letošního října, takže jsem zvědavá, co se z B in apartment 23 nakonec vyklube. Zatím ale příliš vysoké hodnocení nedostane:


Nakonec ještě docela povedené intro:


1 komentářů:

E_V_E řekl(a)...

Nevyzerá to zle, mohlo by to poskytnúť pár vtipných situácií 8)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)