Co je nového - Říjen 2012

27. 10. 2012

 

Další měsíc je pryč a i když ještě není úplný konec měsíce, rozhodla jsem se s vámi podělit o mé nové přírůstky. Vzhledem k tomu, že teď mám velice přísný nakupovací rozpis a navíc v mém městečku prostě není možné koupit knihy, o které bych měla zájem (sice máme dvě malá soukromá knihkupectví, ale ta nestojí jednoduše za nic), není pravděpodobné, že bych si ještě do středy něco pořídila. A navíc jsem si tak nějak zvykla, že Co je nového vychází hezky na sobotu. Tak se ale pusťme do toho. Rozhodla jsem se, že budu pokračovat s videi, takže se rozhodně máte na co těšit.


Tady máte všechny pohromadě. Fotka je to strašná, protože přirozené světlo prostě schází a blesk se zase nekamarádí se všemi těmi krásnými lesklými obaly. Je to celkem 11 kousků a víc o nich už se dozvíte přímo ve videu:


Je trochu delší, za což se omlouvám, příště se pokusím míň blábolit a víc ukazovat knihy. Doufám, že se vám bude líbit :) (A nakonec jsem přecijen nečetla tak rychle, jak bych chtěla, takže jsem pořád ještě u Blankytných hříchů - holt, život je pes.)

7 komentářů:

Annie řekl(a)...

Závidím ti Ošklivé :)
Jinak bych se moc ráda vyjádřila i k videu, ale s mým internetem je nemám šanci přehrát, takže řeknu jen jednu věc - ty knihy za tebou, co vidím v náhledu, to je tvoje knihovna? oO TOLIK knih? Aaaaaah, závist, závist, závist! :D Perfektní sbírka... :)

Ohana řekl(a)...

Na ošklivé jsem hodně zvědavá, škoda, že před nimi ve frontě jsou ještě 4 recenzní výtisky, pak se do nich ale hned pustím :)
To za mnou je část jedné části mé knihovny :D na blogu jsou i články z Kouzelné knihovničky, takže se můžeš podívat tam (ten poslední je ve formě videa, ale jsou tam některé starší jen fotografické :)

Lenka řekl(a)...

Vždycky, když vidím to všechno, co si ostatní pořídili, jen kroutím hlavou a tiše závidím. :)

Lili.en řekl(a)...

Hej! Srdce netvora jsem si včera koupila ve výprodeji za 79,- :D:D.. Závidím Noční cirkus a Blankytné hříchy :).. Jinak super video, máš takový milý hlas, který se hezky poslouchá :)

Ohana řekl(a)...

Lenka: já se brzy budu muset začít sakra krotit, ale dokud mám dost času na čtení a dost peněz na nakupování, proč ne, že? :)

Lili.en: Děkuju :) Srdce netvora mě vyšlo dokonce jen na 47, ale 79 je taky sakra dobrá cena. Jinak Blankytné hříchy zrovna dočítám a musím říct, že rozhodně zase stojí za to. Minulý díl mě dost zklamal, ale tenhle už je zase zpět na tom stupni kvality, na který jsme zvyklí, takže našetři korunky a rozhodně upaluj do nejbližšího knihkupectví :)

Rodaw z Knihánkova řekl(a)...

Euromedia- to je super!! Jak se Ti to povedlo? :-)
Horečka je skvělá.. moc se mi líbila. Opravdu úžasná dystopie :-)
Oškliví - ty jsem taky hodně chtěla, ale nakonec jsem si je nekoupila..
Já myslím, že je to AnYta :))
Srdce netvora - na to bych asi neměla nervy... určitě je to smutný příběh a ty já psychicky špatně dávám :(
Taky jsem si podle obálky myslela, že kniha bude andělská :) A ano- CHVÁLÍM TĚ! :-D

Ohana řekl(a)...

K Euromedii jsem se dostala díky přátelské blogerce, která mi poradila správný e-mail..pak už stačilo jen hezky poprosit :)
Horečku právě čtu a začátek mě teda zatim nijak zvlášť nenadchnul..uvidíme jak to bude pokračovat.
A děkuju za pochvalu :)myslím, že si ji opravdu zasloužím :))

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)