Vyhlášení vítězů soutěže pro radost

15. 10. 2012


Je to tady! Poslední dva týdny jste měli možnost soutěžit o knihu Oškliví nebo knihu dle vlastního výběru a dnes dojde k odhalení vítězů. Zaznamenala jsem přes 750 vstupů a 83 soutěžících. Šance na výhru tedy poměrně malá. Jste zvědaví kdo měl štěstí? Nebudu dál zdržovat a jdeme na to. Vítězem se stává:

Lili.en
(vstup č. 482)

Vítězce gratuluji a hned odesílám e-mail, abychom se domluvily na výhře, protože si vybrala knihu dle vlastního výběru. Také chci říct, že někdy se pravidelné návraty na místo činu vyplatí. Lili.en chodila skutečně pečlivě každý den, snad jen jednou vynechala a nakonec opravdu vyhrála. Není to skvělé? Všem, kteří jsou teď zklamaní se omlouvám, ale vyhrát může skutečně jen jeden. Snad budete mít štěstí příště. Nechci nic slibovat, ale momentálně pomýšlím na Vánoční soutěž. Co byste na to řekli?
Jinak chci poděkovat těm několika, kteří skutečně dali na mou prosbu a psali své odpovědi bez diakritiky. Velice mi to pomohlo při kontrolování jejich správnosti. A na druhou stranu chci pokárat ty, kteří nechávali odpovědní políčka prázdná nebo s odpovědí "nevím", "nečetla jsem" apod. Takové odpovědi stejně smažu a o vstupy přijdete. Zvlášť jedna soutěžící takhle odpověděla na skutečně každou otázku. O vstupy přišla a měla jsem opravdu velkou chuť smazat i těch pár legitimních vstupů, které nasbírala, jako penalizaci za nesportovní chování. Podvádění a různé snahy o očůrání formuláře i mě skutečně nemám ráda. Proto rada pro příště - skutečně nepodvádějte, nemá to smysl a pokud otevřete otázku, na kterou neznáte odpověď Rafflecopter umožňuje na ní neodpovídat - vlevo dole je tlačítko Cancel.


Doufám, že příště už se něco podobného nestane a také, že si dáte větší pozor na tu diakritiku. Na konec vám všem chci poděkovat za účast a hlavně za to, že občas na můj blog zajdete, podíváte se, přetete si ty moje žvásty, několik statečných dokonce zanechá komentář. Doufám, že se vám tu i nadále bude líbit a že množství vracejících se čtenářů jen poroste. Teď už jen všem přeji hezký den a nebuďte smutní. Snad vás rozveselí obrázek na závěr:


4 komentářů:

Lili.en řekl(a)...

Wow, wow, wow! Já mám ohromnou radost! Děkuji moc, to je fakt paráda :).. Jdu ti napísat mail :)..

Julia Rose řekl(a)...

Gratuluji! :)

Rodaw z Knihánkova řekl(a)...

Moc gratuluji :)

moira řekl(a)...

gratuluju. x))

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)