Cougar town

24. 1. 2012

(2009)

Popis z CSFD: Jules Cobb (Courteney Cox) je rozvedená čtyřicátnice, vychovávající sedmnáctiletého syna Travise (Dan Byrn), která marně hledá muže ve svém věku. Štěstí má však jen na mladší milence a jejím hlavním problém je pravděpodobně fakt, že bez rozmýšlení ihned řekne, co ji napadne, čímž se utápí v stále trapnějších a trapnějších situacích, které jejímu synu a celému okolí jen ztrpčují život. Přivítejte Jules Cobb - co na srdci, to na jazyku.

Jedna z dalších skvělých dvacetiminutovek. Začalo to původně sice jako stěžování si na život rozvedené čtyřicátnice, ale naštěstí jsme se od popisování slastí a strastí svobodného života dostali ke klasické vztahovce, které rozhodně nechybí vtip. Jules je neuvěřitelně ukecaná a vážně se nedrží v normálních hranicích slušnosti. Její exmanžel je věčný snílek. Nejlepší kamarádka Ellie bydlící ve vedlejším domě je zase mrcha k pohledání. Její manžel je takový podpantoflák, až je mi ho občas líto. Julesin syn Travis je zrovna ve věku, kdy si vybírá vysokou školu a snaží se jen vyrovnat s hrůzou střední školy a rodičů, kteří ho každý svým způsobem vždycky dokáží ztrapnit. (Jules nemá filtr a Bobby nepozná trapnou situaci ani kdyby ho kousla dozadku). Navíc Travis řeší klasické klukovské problémy s holkama. Julesina spolupracovnice je zase typická bláznivá party girl, která se nebojí nosit vyzývavé oblečení, a sebevědomí má na rozdávání. A kroužek nám uzavírá Grayson, soused přes ulici, který je všechny nejdřív považuje za naprosto šílené. Je taky rozvedený, ale do postele si tahá jednu 20 letou holčičku za druhou a nevypadá, že by hodlal na tomto stylu života něco měnit. Jules ho ale postupně zatáhne do své skupinky kamarádů a trochu ho napraví. 
Tenhle typ seriálu i humoru se mi moc líbí, takže Cougar town má za **** a vážně doufám, že neskončí u pouhých dvou sérií.

Mimochodem, nevím, jestli to takhle skutečně někde funguje, ale vážně bych chtěla mít někde poblíž pláž a jít tam na celý den s partou kamarádů.

0 komentářů:

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)