Mike & Molly

31. 1. 2012

(2010)

Popis z CSFD: Policista Mike a učitelka Molly se setkávají v podpůrné skupině na hubnutí. Molly má věčně zhulenou sestru a matku, která je přesvědčená, že Molly má jen těžké kosti. Mike má parťáka se spoustou návrhů, jak by si měl Mike najít přítelkyni.
Sebere Mike dost odvahy, aby pozval Molly na rande?

I přes nízké hodnocení mám tenhle seriál ráda. Jedná se o klasickou vztahovku s velmi omezeným obsazením, celkem je tam asi 8 stálých postav a pes, ale zábavy si užijí dost na dvě celé série. Celý příběh se točí právě kolem dvou prostorovně výrazných lidí, kteří se snaží zhubnout, a zároveň najít lásku. Alespoň to druhé se jim daří a my sledujeme, jak se jejich vztah vyvíjí. Mike obvykle něco podělá a musí to napravovat, aby Molly neutekla za lepším. Mikův parťák Carl vše doprovází svými dobře míněnými radami, které ale málokdy skutečně pomohou. Koho v tomhle seriálu opravdu miluju je právě Carlova babička, u které stále ještě bydlí, a která je naprosto úžasným stereotypem postarší černé ženy, nábožensky založené, která vždycky ví co říct, aby navedla Mika správným směrem a pro vtip na účet Carla nejde daleko. 
Tenhle seriál je mi velmi sympatický, protože jako jeden z mála ukazuje, že láska a role v televizi nejsou jen pro hubené a krásné. Že trochu té lásky si zaslouží každý. Na nic si nehraje, z tloušťky si dělá pravidelně legraci a nikoho neuráží. Jen mě trochu mrzí ty komentáře na csfd, nadávající na tlusťochy a předpovídající hlavním postavám infarkt.

1 komentářů:

Ben řekl(a)...

Dobrý den, chci využít této příležitosti k vyjádření velmi velkého díky chrámu Dr. Ekpena za obnovení míru v mém manželství poté, co moje manželství prošlo rozvedeným. Chtěl bych vám o něm dnes vědět, protože pokud máte ve svém vztahu nějaký problém nebo chcete ochranu, je dokonalý muž, můžete se obrátit o pomoc. Kontaktujte ho na ekpentemple@gmail.com

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)