Soutěž pro radost

1. 10. 2012


Dny se nám krátí. Brzy se stmívá, počasí přes den většinou nestojí za nic, je pošmourno a lidé přesto musí vstávat, chodit do školy nebo do práce, i když by nejradši zůstali v posteli a četli. Domů se vrací zase až když se stmívá, prostě to všechno stojí za nic. Spousta lidí začne dokonce upadat do lehké deprese. Léto nám nenávratně mizí, jediné, na co se můžeme těšit jsou Vánoce a ty jsou sakra daleko. A tak jsem si řekla: proč alespoň někomu z vás neudělat radost? Jen tak, třeba jako odměnu za to, že sem chodíte a čtete mé názory. A proto tu máme "Soutěž pro radost"!
Nejvíc vás asi zajímá, o co můžete soutěžit, ale nejdřív vám řeknu něco málo k pravidlům. Cena bude jen jedna, stejně tak tedy bude pouze jediný výherce. Soutěž je otevřena pouze pro Českou republiku. Vzhledem k tomu, že nemám jak si souhlas rodičů ověřit, je mi jedno, jestli je vám 5 nebo 50, ale řekněme, že by se se měli rodičů nejprve zeptat, pokud je vám méně než 13 let. Soutěžíme ode dneška (1.10.) do 14.10., výherce vyhlásím den poté, tedy 15. října. Ke vstupu do soutěže stačí vyplnit formulář a navíc si každý den budete moct přijít kliknout, pro víc vstupů. Tentokrát toho po vás ve formuláři budu chtít trochu víc, ale přecejen, dneska není nic tak úplně zadarmo. Přeji tedy hodně štěstí a prosím, zkuste nepodvádět, stejně na to přijdu ;)
A co můžete vyhrát? Výherce bude mít na výběr ze dvou možností:

Kniha Oškliví od Scotta Westerfelda
nebo

Kniha dle vlastního výběru z knihkupectví bux.cz
v hodnotě do 250 Kč.

Výherce bude mít na výběr pouze jednu z těhle dvou možností (jen to opakuju, aby to bylo všem jasné) a svou volbu mi dáte vědět ve formuláři - tam nemusíte říkat, kterou knihu byste si vybrali, jen jestli chcete Ošklivé nebo "vlastní výběr", případně je vám to jedno. Všechno jasné? Nezapomněla jsem na nic? Tak jdeme na to:

a Rafflecopter giveaway

Kromě obvyklých úkolů jsem přidala několik otázek. Odpovědi na ně možná najdete v hlubinách internetu, ale rozhodně jsou obsažené v mých recenzích, takže pečliví čtenáři to budou mít snazší. A nakonec poznámka na okraj: Rafflecopter nezvládá diakritiku, takže prosím, pokuste se jí vyvarovat, jinak jsou odpovědi nečitelné a těžko by se mi hodnotilo, jestli jste odpověděli správně. Díky :) a ještě jednou hodně štěstí.

8 komentářů:

Erunis řekl(a)...

Ahoj, omlouvám se, ale v jedné otázce jsem zkopírovala větu z tvé recenze (konkrétně u Sirotčince) a bohužel jsem to nechala s diakritikou. Takže se to pokusím vylepit aspoň tak, že to napíšu ještě tady: Knížka po oddělání přebalu vypadá jako z minulého století, vazba je potažená látkou, z boku je tradiční design a zepředu jenom podpis slečny Peregrinové.
Moc děkuju za soutěř. :)

Ohana řekl(a)...

Dobře, díky :)

Kristina řekl(a)...

díky :)

luckily řekl(a)...

Nějak mi to blbo, takže kdyby tam bylo více vstupů než má být tak se moc omlouvám...

Ohana řekl(a)...

Nikki: není vůbec zač, já děkuju za komentář :)
Luckily: už jsem se podívala a některé se ti podařilo vytvořit dvakrát, takže jsem to napravila, žádný problém :)

luckily řekl(a)...

Díky...:)

MischaS_ řekl(a)...

Ahoj :) když jsem dneska vstupovala do soutěže, (normálně jsem pod nickem Mischa) a nějak mi to tam asi zblblo a je tam mám dojem Michaela M. Jen pro jistotu, kdybych ten radcom nějak zblbla :)

Ohana řekl(a)...

:) dobře, díky za upozornění

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)