8 simple rules

16. 2. 2012

...for dating my teenage daughter (2002)

Oficiální text distributora: Otec dvoch dospievajúcich dcér to nikdy nemá ľahké. Musí bojovať nielen s odlišnými názormi a nepredvídateľnými náladami dcér, ale aj s ich prvými známosťami a láskami. Otec Paul Hennessy (John Ritter) to so svojimi dcérami Bridget (Kaley Cuoco) a Kerry (Amy Davidson) zvláda s patričným humorom aj vďaka milujúcej manželke Cate (Katey Sagalová) a chápajúceho trinásťročného syna Roryho (Martin Spanjers).

Ano, ano. Ten nejklasičtější z klasických amerických komediálních seriálů. Nezvladatelné děti a nechápaví rodiče. Tenhle není tak rozdílný. Tři děti, dvě dívky a nejmladší chlapec prožívají radosti i strasti svého mládí. Matka se po 16 letech opět vrací do práce a je tedy na otci, novináři pracujícímu z domova, aby je všechny zvládnul, každou situaci vyřešil a pokud možno své děti moc neztrapnil před jejich kamarády. Ale víte co? Zrovna tenhle seriál je opravdu vtipný. Ačkoliv podle hodnocení a komentářů na CSFD se to tak nezdá úplně každému. Ale tak proti gustu..já se kolikrát směju až brečím. John Ritter je naprostou hvězdou tohohle seriálu, svou roli hraje dokonale a dokáže zachránit i scénky, které by jinak svým scénářem až tak neohromily.
Mě osobně se to prostě líbí. **** dostal jen proto, že na konci první série John Ritter bohužel umírá. První tři díly druhé série, které ještě stačil natočit jsou stále ve stejném duchu, ale odsud dál až do posledního dílu třetí série, kterou marná snaha o záchranu 8 simple rules končí, to jde prostě z kopce. Ano, tvůrci se stále snaží být vtipní, ale prostě už to bez Johna není ono. Přivedou na jeho místo novou postavu - dědečka a když ani ten nepomůže, přidají ještě bratrance, který zrovna potřebuje nějaké bydlení. Kouzlo už se ale ztratilo, a tak se na zbytek dílů dívá člověk spíš ze setrvačnosti. 

0 komentářů:

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)