The new adventures of old Christine

10. 2. 2012

(2006)

Popis z CSFD: Komediální sitcom o absurdních situacích, které vznikají kolem ústřední dvojice (trojice) Richard - Christine. Z Christine se stává "stará/bývalá" Christine v okamžiku, kdy si její bývalý manžel Richard najde mladší a hezčí "novou" Christine. "Stará" Christine se s tím vzhledem ke své ztřeštěné povaze nevyrovnává lehce a nepomáhá jí v tom ani nový vztah. Ačkoli se snaží s každým dobře vycházet, život jí komplikují nejen nafoukané matky spolužáků jejich syna Ritchieho, které si z ní a její rodiny neustále utahují, ale především neujasněný vztah k bývalému manželovi.

Co ke Christine říct? Je to protivná, sobecká, nezodpovědná alkoholička, která si každou minutu seriálu podělává život víc a víc. Přesto jí budete mít rádi. No, spíš vám jí bude líto. Tenhle sitcom je další z řady klasických porozvodových vztahovek. Zoufalá matka, která na vše zůstala sama se snaží najít si ve svém pokročilém věku přítele. Musí zvládnout randit, pracovat a navíc se starat o domácnost a své dítě. Christine má poměrně malého syna, se kterým jí ale pomáhá její bratr. Ten bydlí v domku pro hosty a funguje jako chůva Ritchieho a jako psychoterapeut Christine.  Christine má navíc neobvykle přátelský vztah se svým exmanželem Richardem, kterým děsí všechny případné nápadníky. Vše se zkomplikuje, když Richard najde novou lásku v mnohem mladší a milejší verzi Christine. I jméno mají stejné, z čehož vyplývá i název seriálu. Od toho okamžiku je totiž hlavní hvězda seriálu nazývána old Christine.
Každopádně. U tohohle seriálu se zasmějete, ale nebudou to nekontrolovatelné výbuchy smíchu. Rozhodně si nepopláčete, a jestli jste jako já, ani vás tak moc nebude zajímat co se se všemi těmi lidmi děje. Jako ano, podívám se, když potřebuju zahnat na nějakých 20 minut nudu, ale že bych seděla přilepená na obrazovce a napětím si kousala nehty, to tedy ani náhodou. Přesto, je to takový průměr ve svém žánru, takže ty *** si zaslouží.

0 komentářů:

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)