Série Milénium

6. 2. 2012

Dneska jsem měla obrovské štěstí. Po cestě na vlakové nádraží jsem se stavila v Tescu, spíš abych se ohřála, než že bych něco potřebovala. Zamířila jsem samozřejmě na obhlídku oddělení knih a hle, na úplně nejvyšší polici jsem zahlédla cosi, z čeho jsem si málem sedla na, řekněme, zadeček. 


Kompletní trilogie Milénium od Stiega Larssona. Na tom by nebylo nic tak neobvyklého, kdyby si člověk nevšiml cenovky. Jednotlivé díly stojí obvykle 349, 389 a 399 Kč. Tedy dohromady 1137. Kupujete-li celou sérii najednou, je cena samozřejmě nižší. V tomto případě dáte za celou sérii v jednoduché černé krabičce krásných 1089 Kč. Na internetovém knihkupectví Kosmas je cena ještě o něco lepší. Za celou sérii zde dáte 893 Kč. Ovšem protože se dodavatel nebo možná přímo skladník obchodnícho řetězce Tesco chová ke knihám jako prase, muselo jít mé milé Tesco s cenou ještě trochu níž. Trochu hodně. U některých kompletů totiž pásek, který měl přidržovat knihy v kartonu poškodil krabičku a tudíž se nedají prodat za plnou cenu. Co z těchto mých únavných keců vyplývá? Že jsem pořídila celé Milénium za krásných 544,50 Kč. A proč tu o tom píšu? No přeci protože mám hroznou radost :) Knihy samy poškozené nejsou, jen ta černá krabička a na tu se zase tolik nehledí. 
Takže teď tu na mě koukají všechny tři. Sedí hned vedle notebooku, hází na mě smutné pohledy a vyčkávají, až na ně přijde řada. A já musím říct, že je nehodlám nechat čekat dlouhou.

1 komentářů:

Jillian řekl(a)...

Páni, tak to je úžasný :D Tohle vždycky potěší:D

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)