Day 29: Kniha, kterou právě čteš

13. 3. 2012

Tak tahle je jasná a odpověď na ní můžete najít přímo tady vpravo na blogu, spolu s počtem stran, které jsem přečetla a z kolika. Každopádně, momentálně čtu:

Christopher Paolini - Brisingr

Anotace: Dlouho očekávaný 3. díl fantasy série Christophera Paoliniho. Přísahy, zkoušky oddanosti, mocné síly se střetnou... Bitvou na Hořících pláních boj s Královstvím zdaleka neskončil a zdá se, že v nadcházejícím střetu bude Galbatorixův Jezdec mocným protivníkem. Eragona se Safirou proto čekají další zkoušky v boji, ale v příběhu už nejde jenom o ně…Stejně jako Eragon a Eldest, i Brisingr je plný napětí, nečekaných odhalení a zvratů, ve kterém nechybí ani Safiřin něžný humor. 

Během tří dnů, kdy jsem se opět omezila na čtení pouze po večerech, jsem se dostala na stranu 535, zbývá mi tedy nějakých 100 stran. Z čehož vyplývá, že recenzi můžete čekat ještě dnes večer, případně zítra hned po ránu. Tou dobou už na mě na poště doufejme bude čekat Inharitance. Jinak mi naprosto překazí plány a udělají mi v nich obrovskou díru.
Jinak k tomu, co právě čtu. Ještě jedna poznámka. Já zásadně čtu jenom jednu knihu. Tedy zábavnou, občas k ní přihodím i nějakou tu filosofickou zhovadilost do školy. Hádám, že tahle otázka by byla těžší pro někoho, kdo je schopný mít rozečteno více knih najednou. Já to nedělám, protože se potom akorát ochuzuji o plný zážitek z každého jedinečného příběhu, který se mi dostane do rukou.

2 komentářů:

Markéta řekl(a)...

mě hrozně mrzí že ted na magisterském studiu nemám vůbec čas číst nějakou oddychovou literaturu

marketatrpisovska.blogspot.com

Ohana řekl(a)...

Já jsem ve třeťáku bakalářského a teoreticky bych zrovna teď měla nemít čas na nic. Měla bych číst knížky ke státnicím a zpracovávat otázky, dokončovat bakalářku..ale v můj prospěch (tedy ve prospěch mé četby oddechové literatury) hraje to, že jsem samotář a nemám většinou potřebu třeba si večer někam vyrazit s přáteli, takže místo toho celý večer pročtu..;0)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)