Homeland

31. 3. 2012

(2011)

Popis z CSFD: Seržant Nicholas Brody (Damian Lewis) se navrací po osmi letech z iráckého zajetí, kde se udály věci, o kterých nejlépe ví pouze on sám. Mimo vřelého přivítání je však i chorobně podezříván agentkou CIA Carrie Anderson (Claire Danes) z tajné spolupráce s teroristickou buňkou. Je Brody pouze zlomeným hrdinou nebo skutečně plánuje nebezpečné teroristické útoky?

Zajímavý seriál a konečně taky nový námět. Žádná vztahovka ani sci-fi. Amerika a terorismus. Brody se vrátí ze zajetí, kde byl týrán a mučen a bůh ví co všechno mu dělali. Autority země ho vyslechnou, řeknou že vše v pořádku a nechají ho vrátit se k rodině. Tedy všichni až na Carrie, agentku CIA. Carrie trpí velmi dobře utajovanou mentální poruchou a v Brodym vidí hrozbu pro celé Spojené státy. Je to jen výplod její fantazie nebo má pravdu? Je Brody terorista čekající na správný okamžik, aby udeřil?
Tenhle napínavý seriál má zatím pouze jednu sérii o 12ti dílech. V posledním dílu si ale zdatně nakročil, takže bych čekala pokračování, přecijen, terorismus je teď populární téma. V každém z dvanácti dílů se dozvíte hezky kousek o Carrie i o Brodym a jeho zajetí a plánech do budoucna. Až do posledního dílu ale budete na pochybách, jak to tedy všechno je. A tak to má být. :) Já dávám **** a těším se na další sérii, pokud se tedy seriál ujal dostatečně na to, aby mu pokračování povolili.

1 komentářů:

Jillian řekl(a)...

MOC jsem o tom slyšela, zatím jsem ale neměla to štěstí. Napravím:)

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)