Tour de Library #0

17. 4. 2012


Tak jsem se také odhodlala ukázat vám všechny knihy, které vlastním hezky jednu po druhé. Nazvala jsem to Tour de Library, což je název, který mi prostě sám od sebe skočil do hlavy a okamžitě se mi zalíbil. (A ano, uvědomuju si, že není správně, není dokonce psán ani jedním jazykem a rozhodně by tam nemělo být Library, ale bookcase. Tour de Bookcase se mi už ale tolik nelíbí. Zní to divně.) 
Takže. Protože je má knihovna velice rozložitá a větvená, rozhodla jsem se ji pro přehlednost rozdělit do několika sekcí, které jsem očíslovala a v tomhle seriálu představím jednotlivé sekce hezky jednu po druhé. Naneštěstí má knihovna není řazena podle nějakého klíče, jako je žánr nebo třeba abeceda. Částečně se řídí podle velikosti, částečně podle nakladatele a snažím se vždy mít díla od jednoho autora u sebe, což se ale nedaří vždycky. Takže v tomhle úvodním článku ukážu ty samé fotky jako v Kouzelné knihovničce #3, ale budou rozděleny právě na ty sekce, abyste se vždy mohli orientovat, kde právě jsme.





Tak tady jsou jednotlivá čísla a za chvíli se můžete těšit na první část Tour de Library. :)

2 komentářů:

Jillian řekl(a)...

To vypadá bezvadně:) Miluju, když má někdo moc věcí, je aspoň na co koukat:)

Ohana řekl(a)...

Díky :) svou knihovnu skutečně miluju a taky zastávám názor: čím víc čičurek, tím líp. Ale vážně bych si přála mít jako základ nějakou tu opravdickou policovou knihovnu, abych měla všechny ty knížky a čičurky kde mít a aby si už nemusely ubližovat. Přecejen..vazby trpí.

Okomentovat

Komentář vždycky potěší. Nestyďte se - já nekoušu :)